Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 20:00 στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης, η αυλαία της 27ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης.


Περισσότεροι από 200 εκθέτες λαμβάνουν μέρος με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα στη φετινή διοργάνωση.

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ

Αναφερόμενος στην έναρξη της 27ης Εμποροπανήγυρης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Μπουρονίκος τονίζει σε δήλωσή του: «Οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου στη διάρκεια των ημερών λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους εμπόρους και τους επισκέπτες. Η έκταση όπου έχουν τοποθετηθεί τα περίπτερα έχει χωριστεί σε τρεις τομείς: τον εμπορικό, τον ψυχαγωγικό( οργανωμένο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ κ.λ.π.)και τον τομέα εστίασης. Στις εγκαταστάσεις έγιναν και οι απαραίτητες εργασίες επισκευών(στις τουαλέτες κ.α.).

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Ειδική αναφορά έκανε ο Αντιδήμαρχος στην στήριξη που παρέχει ο Δήμος Κατερίνης σε εμπόρους που επηρέασε άμεσα η οικονομική κρίση με αποτέλεσμα να κλείσουν τα καταστήματά τους: «Με πρόταση του Δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη διαθέτουμε τα περίπτερα στους συνδημότες μας εμπόρους(που έκλεισαν τα καταστήματά τους), στο 1/3 του τιμήματος(3 ευρώ ανά τ.μ.)προκειμένου να διαθέσουν το stock εμπόρευμά τους».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο χώρος θα φυλάσσεται από την Δημοτική Αστυνομία, ενώ τα προβλεπόμενα μέτρα τάξης και ασφάλειας θα λάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναφερόμενος από την πλευρά του στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Θωμάς Παπαδημητρίου επισημαίνει: «Φέτος θα δοθεί έμφαση σε μουσικοχορευτικά δρώμενα πολιτιστικών συλλόγων, ενώ λαϊκά ηχοχρώματα θα παρουσιάσει η Ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης. Καλούμε λοιπόν τους επισκέπτες πέρα από την αγορά προϊόντων να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν με το μουσικό πρόγραμμα».

Η 27η Εμποροπανήγυρη θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.