Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Στα σύννεφα με τη δουλειά των ονείρων σας

Αναζητάτε μια δουλειά που να σας απογειώσει, κυριολεκτικά μιλώντας; Η Emirates, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο κερδοφόρες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, διοργανώνει Ημέρα Καριέρας «Open Cabin Crew Day» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αναζητώντας 4.000 αεροσυνοδούς.


Αν υπάρχει μια εποχή που θεωρείται ιδανική για να ανοίξει κάποιος τα φτερά του, αυτή είναι το φθινόπωρο, με μια ολοκαίνουργια σεζόν να ανοίγεται μπροστά μας. Για σας που κάνετε τέτοια μεγάλα σχέδια η Emirates διοργανώνει την Ημέρα Καριέρας προσφέροντα τη δυνατότητα σε όσους υποψήφιους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.



Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011 η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Metropolitan στην Αθήνα, ενώ για πρώτη φορά διοργανώνεται φέτος Ημέρα Καριέρας και στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011 στο ξενοδοχείο Grand Palace (Μοναστηρίου 305 - 307).
Η Emirates αναζητά 4.000 αφοσιωμένους αεροσυνοδούς, άντρες και γυναίκες, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:
• να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
• να καταθέσουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
• φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική ένδυση


Η ταχέως αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία, και μια από τις καλύτερες του κόσμου προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 12.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από περισσότερες από 130 χώρες του κόσμου, που μιλάνε πάνω από 80 διαφορετικές γλώσσες. Έτσι, ο σημερινός αριθμός ελληνόφωνου πληρώματος καμπίνας φτάνει τους 85.
Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους της εταιρίας και θα μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, καθώς και για το αντικείμενο εργασίας του πληρώματος καμπίνας.
Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 114 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με ένα νέο και τεχνολογικά προηγμένο στόλο 156 μεγάλων αεροσκαφών, που είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες τεχνολογικές ανέσεις. Επιπλέον, έχει σε παραγγελία 197 αεροσκάφη αξίας 65 δις δολαρίων, αποτελώντας έτσι τον σημαντικότερο πελάτη των Airbus A380, με 15 αεροσκάφη ήδη στο στόλο της και 75 σε παραγγελία.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτησή σας εδώ.
www.thea.gr