Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Με το Πανελευσινιακό το Σάββατο για τη δεύτερη αγωνιστική


Στην Ελευσίνα στις 5,00 μ.μ.

Δημήτρης Κυριακού:

«Δουλειά μας είναι να πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό

και αυτό θα κάνουμε»

Με δύσκολα παιχνίδια ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 ο Πιερικός Αρχέλαος, όπως αυτό με τον Απόλλωνα Πατρών στη Κατερίνη που έχασε. Όπως βέβαια και αυτό που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό, ο οποίος και ηττήθηκε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ.

Έτσι, αντικειμενικά θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη οπωσδήποτε.

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Κυριακού, για τον αγώνα του Σαββάτου, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος και όπως είναι γνωστό, δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβούμε στην Ελευσίνα με το μυαλό μας στο πώς να διορθώσουμε τα λάθη μας και βέβαια το να πω ότι θα προσπαθήσουμε να πάμε για τη νίκη και το να φανούμε ακόμη καλύτεροι, θεωρώ ότι είναι απόλυτα δεδομένο. Δουλειά μας είναι να πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό θα κάνουμε».

● Για το εφηβικό πρωτάθλημα η ομάδα Κατερίνη 2008 νίκησε την ΑΕΚ Βατανιακού Σάρισας με 52 – 34.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ταρενίδης Κ. και Παρθενίδης Αθ.

Τα δεκάλεπτα: 12-9, 16-15, 30-23, 52-34.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ Κατερίνη 2008 (Τσαλμπούρης): Αγγέλης, Δαμαλής, Νταρλαγιάννης, Τζίντζιφας, Μητσιμπόνας, Μαγιώνας, Μαγιώπουλος, Τζιτζιφόπουλος, Παπαδόπουλος, Κεραζής, Κεσίδης, Μαλαματίδης, Σαββίδης
ΑΕΚ Βατανιακού Σάρισας (Χοτοκουρίδης): Θεοδωρής, Καραγάτσογλου, Ζήσης, Κάλφας, Πίτος, Σκούφας, Μάτλης, Κορωνίδης,
Μπράτσιος,Κουιατσίδης.