Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

NAYTΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2011





ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πραγματοποίησε τους ετήσιους Διασυλλογικούς Αγώνες Ιστιοπλοΐας «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2011» με τη συμμετοχή Ομίλων από τη Βόρεια Ελλάδα.

Παρά το ότι η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστο τον αθλητισμό (γεγονός που είχε σαν αντίκτυπο τον σχετικά μειωμένο από πέρυσι αριθμό συμμετοχών) οι άνεμοι στάθηκαν ούριοι στην προσπάθεια των νεαρών ιστιοπλόων και η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη αγωνιστική επιτυχία.

Τα πενήντα ιστιοπλοϊκά σκάφη κλάσεων Optimist, Laser RDL και Laser 4,7 πραγματοποίησαν τρεις ιστιοδρομίες την πρώτη μέρα των αγώνων το Σάββατο και ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους την Κυριακή με άλλες τρείς ιστιοδρομίες σε κάθε κλάση. Χαρακτηριστικό της επιτυχημένης διοργάνωσης και του άριστου αθλητικού κλίματος των αγώνων είναι το γεγονός ότι με το πέρας των ιστιοδρομιών δεν κατατέθηκε καμία ένσταση στην Επιτροπή Ενστάσεων.

Μετά το τέλος του αγωνιστικού προγράμματος παρατέθηκε δεξίωση για τους αθλητές, προπονητές , εκπροσώπους και γονείς ενώ ακολούθησε η τελετή απονομών.

Aπό την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που υπό την καθοδήγηση του προπονητή Σταυρίδη Νίκου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, χρυσό μετάλλιο και κύπελλο κατέκτησε ο Σωκράτης Γαγανέλης στα LASER 4,7, αργυρό μετάλλιο στα LASER 4,7 κατέκτησε η Ζωή Μανιώτη ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν στα Optimist Αγοριών ο Δημήτρης Πασχούλης, στα Optimist Κοριτσιών η Δήμητρα Μητσοκάπα και στα Optimist Παίδων ο Ευάγγελος Βαρμπένης. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι μικροί ιστιοπλόοι Κυριακίδης Σπύρος που τερμάτισε 6ος στα Optimist Παίδων και Κοπρένσκα Σοφία 7η στα Optimist Κορασίδων

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1η θέση ΦΩΤΑΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Ι.Ο.Θ.

2η θεση ΒΑΜΒΟΥΡΑ ΑΡΕΤΗ Ο.Φ.Θ.

3η θέση ΜΗΤΣΟΚΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Ν.Ο.ΚΑΤ.

OPTIMIST ΑΓΟΡΙΩΝ

1η θέση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Ο.Φ.Θ.

2η θέση ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο.Φ.Θ.

3η θέση ΠΑΣΧΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν.Ο.ΚΑΤ.

OPTIMIST ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

1η θέση ΤΑΜΒΑΚΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ Ο.Φ.Θ.

2η θέση ΣΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ Ν.Α.Ο.Κ.Θ.

3η θέση ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΑΓΛΑΙΑ Ν.Ο.ΚΑΒΑΛ.

OPTIMIST ΠΑΙΔΩΝ

1η θέση ΜΠΟΥΤΣΕΛΙΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ

2η θέση ΤΣΕΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν.Α.Ο.Κ.Θ.

3η θέση ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ν.Ο.ΚΑΤ.

LASER 4,7 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1η θέση ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ

2η θέση ΜΑΝΙΩΤΗ ΖΩΗ Ν.Ο.ΚΑΤ.

3η θέση ΚΑΙΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Ο.Φ.Θ.

LASER 4,7 ΑΓΟΡΙΩΝ

1η θέση ΓΑΓΑΝΕΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ν.Ο.ΚΑΤ.

2η θέση ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ

3η θέση ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο.Φ.Θ.

LASER RDL

1η θέση ANΑΣΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ

2η θέση ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν.Ο.Κ.ΑΒΑΛΑΣ

3η θέση ΒΟΥΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ

ΔΙΕΤΕΣ ΕΠΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST

ΦΩΤΑΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Το έπαθλο του νεαρότερου αθλητή των αγώνων, απονεμήθηκε στον Στέφανο Στεφάνου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καβάλας Δήμου Παγγαίου γεννημένου το 2003

Στους αγώνες παραβρέθηκαν η Βουλευτής Πιερίας Μίχου Μαρία,ο τ. Βουλευτής Πιερίας Α.Καρπούζας εκπρόσωποι των Βουλευτών Κουκοδήμου και Παπαγεωργίου, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ο κος Τερζόπουλος Π. ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Α.Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης Θ.Παπαδημητρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημ.Ραδιοφώνου Π.Αθανασιάδης, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο Έφορος Θεσσαλονίκης Α.Πατητάρος, ο Πρόεδρος του Ι.Ο.Κ.Δ.ΠΑΓΓΑΙΟΥ Π.Αναγνωστόπουλος, εκπρόσωποι των Ομίλων καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που παρακολούθησαν, εκμεταλλευόμενοι τις άριστες καιρικές συνθήκες, το ωραίο θέαμα που παρουσίαζαν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη κατά τη διάρκεια των ιστιοδρομιών.

Σημαντικοί αρωγοί στην προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση των αγώνων στάθηκαν η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης , η «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ», το Επιμελητήριο Πιερίας, η Coka Cola-3E, η Μπάσδρας ΑΕΒΕ, η «Ναυαγοσωστική Λάμπρου», η «ΗΧΟΤΕΧΝΙΚΗ Μιχ.Γ.Καμανατζή» καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Το πρόγραμμα των αγώνων «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2011» συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου με τους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας, μπροστά στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης 9.οο-12οο π.μ.