Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών, και των Λιμενικών, συναντήθηκε τη Δευτέρα (14/11) η Μπακογιάννη Ντόρα.


-Στην συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Πιεριέας, κ. Χρήστος Φωτόπουλος-

Οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας παρουσίασαν τις θέσεις τους σχετικά με την πολιτική που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα, αναδεικνύοντας κυρίως τα θέματα που έχουν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού σε θέσεις ανάγκης, τα προβλήματα που προκύπτουν από τις μισθολογικές περικοπές, τις καθυστερήσεις πληρωμών για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα λειτουργικά προβλήματα των υπηρεσιών.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, είπε πως η Δημοκρατική Συμμαχία σέβεται και τιμά τις γυναίκες και τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην κοινωνία, δίνοντας καθημερινά τη μάχη για την προστασία του πολίτη και την τήρηση του νόμου.

Υπενθύμισε δε, ότι η Δημοκρατική Συμμαχία, στη συζήτηση για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, είχε καθαρά τοποθετηθεί σχετικά με την εξαίρεση των Σωμάτων Ασφαλείας, από τις διατάξεις για τις προσλήψεις προσωπικού και τις μισθολογικές περικοπές.

Τέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών πως η Δημοκρατική Συμμαχία, θα καταβάλλει κάθε πολιτική και κοινοβουλευτική προσπάθεια, προκειμένου να επιλυθούν τα βασικά θέματα που ταλανίζουν τους Αστυνομικούς, τους Πυροσβέστες, τους Λιμενικούς και τις οικογένειες τους.