Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

"Απο τα ταγεράκια στα leather και τα μίνι

Sexy & rock στιλιστική στροφή με μαύρα δερμάτινα και μίνι! Τι έπαθε η Εύα Καϊλή και πέταξε τα ταγιεράκια, τις σεμνές φούστες μέχρι το γόνατο και τα φαρδιά σακάκια; Απλώς, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που τον τελευταίο χρόνο προσέχει την εμφάνισή της βρίσκεται σε συνεχή δίαιτα προκειμένου να παραμείνει στα κιλά που ήδη έχει χάσει. Βλέποντας λοιπόν ότι οι κόποι της πιάνουν τόπο, άρχισε και γίνεται όλο και πιο sexy! Το... νέο look της το «φόρεσε» για πρώτη φορά στα εγκαίνια του bar-restaurant των Σάκη Μπουλά και Γιάννη Ζουγανέλη, το «Beat», και έκανε τα φλας να αστράψουν για λογαριασμό της. Επιστρατεύοντας το χαμόγελό της και φορώντας ένα σούπερ κοντό μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με μαύρο καλσόν, ασορτί μπότες και μαύρο στενό δερμάτινο, πόζαρε σαν rock star!

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με τέτοιο στιλ, αλλά η αλήθεια είναι ότι της πάει (πολύ). Οταν την πρωτογνωρίσαμε, ντυνόταν υπερβολικά συντηρητικά, με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ μεγαλύτερη από ό,τι είναι. Εδώ και λίγο καιρό όμως το Ευάκι έχει αποφασίσει να αλλάξει το στιλ της και να ντύνεται όχι μόνο πιο νεανικά αλλά και αρκετά εκκεντρικά. Αυτό το στιλ δεν το υιοθετούν πολλές... Αν έναν χρόνο πριν μας έλεγαν ότι θα τη βλέπαμε έτσι, δεν υπήρχε περίπτωση να το πιστέψουμε. Ελα όμως που το τόλμησε. Μάλιστα, είχε και grand... σουξέ, αφού τα αρσενικά την κοίταζαν σαν... ξερολούκουμο!

Πάντως, όσοι την ξέρουν καλά λένε ότι τελευταία γενικότερα έχει αλλάξει lifestyle. Τονίζουν δε ότι, αν κάποιος της κλέψει την καρδιά, δεν θα διστάσει να κυκλοφορήσει δημοσίως μαζί του. Οσο για τη... σταθερή αξία στην γκαρνταρόμπα της, είναι οι μικροσκοπικές τσάντες by Louis Vuitton, ενώ έχει αδυναμία σε μία μαύρη του οίκου Balecianga. Και μπορεί μέχρι σήμερα να μην την έχουμε δει στη Μύκονο με... μαγιό, αφού το απέφευγε συστηματικά (προτιμούσε τα παρεό ή απλά φορεματάκια), φέτος όμως δεν το αποκλείουμε!"