Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!!





Με αφορμή, ότι συχνά πυκνά,εγώ υπερασπίζομαι, στη δικαιοσύνη την περιουσία του δήμου Δίου-Ολύμπου, όπως αυτή έχει καταγραφή στην μελέτη ακίνητης περιουσίας του πρωιν δήμου Ανατολικού Ολύμπου... Το ερώτημα που μπαίνει είναι γιατί ο δήμος Δίου-Ολύμπου δεν παρίσταται στα δικαστήρια…που τον αφορούνε…?

Το τεμάχιο έκτασης 3,250 τμ το οποίο έχει πρόσοψη στην θάλασσα και θεωρείτε ανεκτίμητης αξίας ήταν στην κυριότητα της κοινότητας Λεπτοκαρυάς. Οι παθογένειες είναι γνωστές. Με τις ευλογίες του «ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ο οποίος εκπροσωπεί και κόμμα εξουσίας »…έκανε φτερά η δημοτική έκταση??? ο συνδημότης μας, στην Λεπτοκαρυά ,τυγχάνει ένα μέρος της έκτασης 2002τ.μ. του πρωιν δήμου Ανατολικού Ολύμπου και δικαιολογημένα αποκαλείτε «σκανδαλωδώς φιλέτο».


Ωστόσο το υπόλοιπο διεκδικείτε από τρίτους...κλπ .Παραμένει όμως ακόμη και σήμερα ένα μέρος του στον δήμο Δίου – Ολύμπου χάριν της δικές μου ενέργειες » !!!.μέχρι πότε??? Σας θυμίζω ότι οι συντεχνίες οργιάζουνε στο νότο. Απολύτως χωρίς καμία αρμοδιότητα πλέον, καλούμαι εγώ συχνά πυκνά στα δικαστήρια επειδή εφαρμοστήκανε οι νόμοι κατά των καταπατήσεων, αρμοδίως …τότε!!! .
Επομένως γιατί δεν καλούνται οι επόμενοι του δήμου Δίου-Ολύμπου που έχουν την αρμοδιότητα ?...τυχαίο!!!!
˝ Kίνημα Eιρήνη Έρωτας Περιβάλλον Oρφέας Γιάντσιος Κωνσταντίνος αντιδήμαρχος πρ, δήμου ανατολικού Ολύμπου.