Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πιερικός Αρχέλαος – ΟΦΗ Δημ. Πόδας: «Θεωρούμε ότι η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει την ψυχολογία σε πρώτη φάση»


Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη

Αν η ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου δείξει τον πραγματικό της εαυτό (και μπορεί να το κάνει) στο φιλοξενούμενο ΟΦΗ, θα έχει πραγματικά μια νέα αρχή.

Χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Δημήτρη Γαλάνη μπορεί αναμφισβήτητα να συμβάλει σ΄ αυτή. Βέβαια, τον πρώτο λόγο έχει το έμψυχο υλικό της ομάδας που έχει και δυναμική και θέληση.

Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου, όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σ΄ αυτόν, έχει το δικό της ρόλο και αυτή τη φορά όλοι υπόσχονται ότι γι΄ αυτόν θα …ανταμειφθεί ανάλογα.

Είναι η έβδομη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και όλα μπορούν να αλλάξουν αρχής γενομένης από το Σάββατο, όπου όλοι έκλεισαν το ραντεβού τους για τις 5,00 το απόγευμα στο παλιό κλειστό μας γυμναστήριο.

Για τον αγώνα, ο Δημήτρης Πόδας, μέλος του Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου και εκτελών χρέη γενικού αρχηγού, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση, αλλά ελπίζουμε ότι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα φανούμε ανταγωνιστικοί. Θεωρούμε ότι η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει την ψυχολογία σε πρώτη φάση και ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίξει θερμά και σ΄ αυτό τον αγώνα για να μπορέσει η ομάδα από δω και πέρα να ακολουθήσει μια νέα πορεία».

Φώτο:

Οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου στην προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ

Κάλεσμα τους Πιερικού Αρχελάου

προς του φιλάθλους

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ

Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ενόψει του αγώνα της ομάδας με τον ΟΦΗ το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 5,00 μ.μ. στο παλιό κλειστό γυμναστήριο, καλούν όλους τους φιλάθλους της Πιερίας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι που για την ομάδα της πόλης μας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο αγώνας είναι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ και η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου είναι αυτή που αποτελεί, όπως κάθε φορά, την πραγματική δύναμη της ομάδας.

Όλοι μας, ευχαριστούμε θερμά το υπέροχο μπασκετικό μας κόσμο που, ειλικρινά, είναι αυτός στον οποίο η ομάδα οφείλει την επίτευξη του στόχου της.

Τώρα που ο σύλλογος κάνει το δικό του αγώνα για να είναι η ομάδα εκεί που της αξίζει, η παρουσία των φιλάθλων που είναι υπόδειγμα στο μπασκετικό στερέωμα, είναι αναγκαία όσο ποτέ.