Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΥ ...ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ;

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ....


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Ιστορικό

Η εταιρία μας γεννήθηκε το 
1958 όταν ο Θωμάς Αναστασιάδης δημιούργησε το πρώτο κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού στην πόλη της Κατερίνης. Η διορατικότητα, καθώς και η αγάπη για δουλειά, του εκλιπόντος σήμερα Θωμά Αναστασιάδη, συνέβαλλαν στην ανοδική πορεία της ομόρρυθμης τότε εταιρίας.

Μερικά χρόνια αργότερα εισήλθε στην επιχείρησή μας η δεύτερη γενιά, με τους αδελφούς
 Ιωάννη και Αναστάσιο Αναστασιάδη, οι οποίοι με νέες μεθόδους management διεύρυναν τον κύκλο εργασιών και μετεγκαταστάθηκαν σε νέο ιδιόκτητο χώρο στο κέντρο της Κατερίνης. Έκτοτε η επιχείρηση μπήκε σε έναν κύκλο ταχείας ανάπτυξης καιδημιουργήθηκαν ιδιόκτητοι αποθηκευτικοί χώροι και ένα δεύτερο κατάστημα έξω από την πόλη. 
  
· Το 1993 οι αδερφοί Αναστασιάδη δημιουργούν το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρία μας ξεφεύγει από τα πλαίσια της οικογενειακής επιχείρησης καθώς δημιουργούνται νέα στελέχη, κεντρικό λογιστήριο, περισσότεροι αποθηκευτικοί χώροι με αποτέλεσμα τη μετεξέλιξή της σε Ανώνυμη Εταιρία.
  
· Το 1995 η εταιρία μας δραστηριοποιείται πέραν των γεωγραφικών ορίων του Ελλαδικού χώρου και δημιουργεί κατάστημα στη γείτονα χώρα των Σκοπίων. Ακολουθούν διάφορες συνεργασίες με καταστήματα στη Βουλγαρία και την Αλβανία. Η εταιρία μας εισέρχεται στο χώρο των εισαγωγών αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα Ευρωπαϊκούς οίκους.
  
· Το 1999 η εταιρία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε δημιουργεί δεύτερο κατάστημα στη Δυτική Θεσσαλονίκη στο οποίο γεννιέται και το τεχνικό τμήμα της εταιρίας.
  
· Στα τέλη του 2000 δημιουργείται νέο υποκατάστημα στην Πτολεμαίδα. Ένα χρόνο μετά η εταιρία μας, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε., δίνει το παρόν στη Θράκη με ένα νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη. Με αυτή την πορεία θωρακίζεται για να αντιμετωπίσει την κοινή ευρωπαϊκή αγορά και την έλευση των κοινοτικών συναδέλφων στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού.
  
· Το 2004 η εταιρεία εισέρχεται στην αγορά της Νοτίου Ελλάδος με ένα κατάστημα στην Παιανία Αττικής
· Το 2008 η εταιρία  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε. διευρύνει τα σημεία πώλησης στην Ν.Ελλάδα με νέο Κατάστημα στο Δήμο Αχαρνών.
· To 2009 η εταιρία ανοίγει το πρώτο σημείο πώλησης στην Αλβανία με έδρα τα Τίρανα.




Αναστασιάδης Θωμάς




Πρόεδρος
Αναστασιάδης Ιωάννης



ΑντιπρόεδροςΑναστασιάδης Αναστάσιος