Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα στην Κατερίνη, η πορεία ενάντια στα χαράτσια και τη μνημονιακή πολιτική είχε πρωτοφανή συμμετοχή.

Περίπου 1000 πολίτες διαδήλωσαν δυναμικά και μαχητικά στον πεζόδρομο και στα γραφεί των βουλευτών, παρά την συνεχή χιονόπτωση και τις πολικές θερμοκρασίες. Οι νέοι και οι νέες της πόλης έδωσαν βροντερό παρόν στην πορεία, βροντοφωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην πολιτική των μνημονίων ,του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και της κλοπής των ζωών και του μέλλοντός μας. Ο λαός της πόλης έδωσε το μήνυμα στην κυβέρνηση :Τα στελέχη των τραπεζιτών δεν έχουν το δικαίωμα να διαπραγματεύονται τις ζωές μας και την χώρα μας.ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.

Ο αγώνας όμως δεν τελειώνει εδώ.Συνεχίζουμε και αύριο,με μεγαλύτερη ακόμα μαζικότητα και μαχητικότητα στα συλλαλητήρια του Εργατικού Κέντρου και τις πρωτοβουλίες των πολιτών «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ».
Η νεολαία του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Κατερίνης καλεί τον λαό της Κατερίνης,τους νέους και τις νέες, τους ανέργους, τους μαθητές,τους φοιτητές και τους εργαζόμενους στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στις 10,00 π.μ. Αμέσως μετά συγκεντρωνόμαστε στην Πλατεία Ελευθερίας, μαζί με τους Πολίτες «Κόντρα στο Ρεύμα».Να είμαστε όλοι και όλες εκεί.
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ