Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο! Συλλέγουν υπογραφές για την επιστροφή του Καραμανλή!...

Τη συγκέντρωση υπογραφών για την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε μια ομάδα πολιτών μέσω facebook, προκαλώντας αναταραχή στη Συγγρού! Στην συγκεκριμένη, μάλιστα, σελίδα παρατίθεται και ειδική φόρμα, που... καλούνται οι επισκέπτες του ιντερνετ να συπληρώσουν, προκειμένου η διαδικασία να έχει επίσημα χαρακτηριστικά.

«Συμμετέχουμε στην ψηφοφορία με μοναδικό σκοπό να συγκεντρώσουμε ικανό αριθμό Ελλήνων Πολιτών ώστε νά αναγκαστεί ο Κώστας Καραμανλής νά επιστρέψει στην Αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας για τη Σωτηρία της Ελλάδας», επισημαίνεται στο εισαγωγικό σημείωμα της σελίδας που τιτλοφορείται «Συλλογή Υπογραφών Για Επιστροφή Του Ηγέτη».

«Συγνώμη που δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις αλλά ό σκοπός είναι πάρα πολύ σοβαρός και άς με συγχωρέσετε. Στη ψηφοφορία μπορούν νά συμμετάσχουν όλα τά μέλη της οικογένειας, φίλοι, συγγενείς, τοπικές οργανώσεις με κάθε μέλος τού ξεχωριστά. κ.τ.λ. αρκεί νά είναι άνω των 18 ετών. Στο σημείο όπου αναφέρει αριθμός δελτίου ταυτότητας μπορείτε νά βάλετε τον αριθμό τού τηλεφώνου σας», καταλήγει στο σημείωμα.