Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Απόλυτος διασυρμός για τους διαχειριστές του προσωπικού μπλογκ του Νίκου Χατζηνικολάου.

Αιτία το απολαυστικό τρολλάρισμα που τους έγινε από τον Αρη Δημοκίδη της LiFΟ. Ο Δημοκίδης επειδή... το enikos έκανε συστηματικά copy-paste στα ζώδια που έγραφε (και υπέγραφε) η Τζούλη Αγοράκη για τη LiFO, την έστησε στο μπλογκ του δημοσιογράφου και, θέλοντας να του στείλει ένα μήνυμα, πρόσθεσε στο ζώδιο (ΖΥΓΟΣ) του Χατζηνικολάου το εξής (μπολνταρισμένα):

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα έχεις ανάγκη από στοργή, κανάκεμα και ξεκούραση απ’ τα εμπόδια της καθημερινότητας.

Επίσης καλό θα ήταν να σταματήσεις επιτέλους αυτό που κάνεις εδώ κι ένα μήνα, να παίρνεις δηλαδή τα ζώδια και να τα βάζεις στον eνικό σου. Είπαμε, μια φορά εντάξει, δύο, δέκα, είκοσι. Είναι όμως ώρα να σταματήσεις και να αφήσεις τα ζώδιά μας στη θέση τους, αρκούν εδώ. Μπορεί η δουλεία να συνεχίσει να σφίγγει σαν σάρκινη μέγγενη, αλλά τις ανάσες σου μπορείς και πρέπει να τις πάρεις. Στο φωνάζουν όλες σου οι νευρώσεις σου. (Μην περιμένεις να πάθεις νευρικό κλονισμό και να καταλήξεις στα εφημερεύοντα για να το καταλάβεις!)

Κι ενώ ο Δημοκίδης της LiFO περίμενε ότι θα το έπαιρναν χαμπάρι και θα σταματούσαν να κλέβουν το STARFAX της Αγοράκη, ανακάλυψε πως τα σαΐνια του enikos το είχαν... δημοσιεύσει αυτούσιο!

Mετά από όλη αυτή την ιστορία με την οποία γέλασε κάθε πικραμένος , τα ζώδια της LiFO αφαιρέθηκαν από το enikos, o σοβαρός Χατζηνικολάου ζήτησε (μισή) συγγνώμη ενώ όλη την ημέρα χθες (σε twitter και facebook) προσπαθούσε να υποβαθμίσει το ρεζιλίκι. Οι δε διευθυντές σύνταξης (προσωπικό μπλογκ με 2 διευθυντές σύνταξης πρώτη φορά…) Παγάνης και Νιφλής του enikos πουλούσαν τρελίτσα προσπαθώντας μάταια να δικαιολογήσουν την τεράστια γκάφα ισχυριζόμενοι ότι υπήρχε αναφορά την πηγή. Και αναφορά να υπήρχε στην πηγή, ένα σάιτ - μπλογκ (που μάλιστα θέλει να περνιέται για σοβαρό) δεν αναδημοσιεύει επώνυμες στήλες χωρίς να υπάρχει αναφορά (και) στον συγγραφέα που πληρώνεται από άλλο μαγαζί. Στοιχειώδες…
Εκτός αυτού ρίχνουμε και καμιά ματιά στα κοπιαρισμένα. Διότι πάντα θα παραμονεύει ένας Δημοκίδης για να μας τρολλάρει!

-Διαβάστε εδώ τι έγραψε για το τρολλάρισμα στον Χατζηνικολάου ο Δημοκίδης και εδώ τι απάντησαν οι διευθυντές σύνταξης του σάιτ-μπλογκ enikos