Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ < ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ>


Μετά από πρωτοβουλία ομάδας εκπαιδευτικών, ξεκινάμε από σήμερα μια μεγάλη καμπάνια για άμεση συγκέντρωση τροφίμων, σε επιλεγμένα σχολεία της πόλης μας.

Στηρίξτε το "Κοινωνικό Παντοπωλείο"!
Η φτώχεια έχει πολλά πρόσωπα και έχει ήδη μπει σε πολλά νοικοκυριά της πόλης μας. Εκατοντάδες παιδιά που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, χρειάζονται άμεση βοήθεια.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν μπορείτε να τα παραδώσετε στην Οδό Υψηλάντου 2 (ώρες λειτουργίας: κάθε Σάββατο 12:00 με 14:00).

Επίσης, από σήμερα, θα αρχίσουμε να τοποθετούμε δύο μεγάλα κιβώτια στην είσοδο Super Markets, οι διευθύνσεις των οποίων στηρίζουν την προσπάθειά μας. Αν τις επόμενες ημέρες δείτε στην είσοδο του καταστήματος που ψωνίζετε το κιβώτιο του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" της πόλης μας, βάλτε μέσα μια μικρή ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας (όσπρια, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, λάδι ή γάλα μακράς διαρκείας).

Σε όλους εσάς που στηρίζετε την προσπάθεια αυτή, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όχι μόνο από τους εμάς, αλλά κυρίως από τις 48 οικογένειες (213 συμπολίτες μας) που τροφοδοτούνται από τη δική σας προσφορά.

Οικογένειες που επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" για να λάβουν τρόφιμα, πρέπει πρώτα να έρθουν σε επαφή με την ομάδα των Κοινωνικών Λειτουργών, οι οποίοι ελέγχουν τα κριτήρια ένταξης. Οι 6 εθελόντριες Κοινωνικοί Λειτουργοί βρίσκονται την ημέρα της διανομής, το πρώτο Σάββατο του μήνα, 12:00 με 14:00, στο χώρο του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" στην Οδό Υψηλάντου 2.