Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ.


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πραγματοποίησε σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και με πλήθος καλεσμένων, την ετήσια εκδήλωσή της κοπής της πίτας του όπου έγιναν και οι βραβεύσεις των αθλητών του για τις αθλητικές και σχολικές τους διακρίσεις καθώς και η ειδική βράβευση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κου Λεωνίδα Λούλη για την διαρκή προσφορά του στο Ν.Ο.ΚΑΤ. και ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, και τη συνολική του προσφορά στο άθλημα της κωπηλασίας από τη θέση του αθλητή, του διαιτητή και του διοικητικού παράγοντα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Γεώργιος Μελετλίδης αφού καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φορέων των γονέων και των φίλων του Ομίλου και η βοήθειά τους υλική και ηθική σε κάθε εκδήλωση του, καθώς φιλοσοφία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης είναι να παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να ασχοληθούν με τον ναυταθλητισμό ανεξάρτητα της οικονομικής δυνατότητας της οικογένειάς τους.
Ακολούθως επιδόθηκαν τα διπλώματα της 8ης σειράς της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης που με επιτυχία λειτουργεί για τρίτη χρονιά στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης
Το 2011 υπήρξε, σε πείσμα του γενικού κλίματος, μια πολύ επιτυχημένη και γόνιμη χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, τόσο από άποψη αθλητικών όσο και μαθητικών διακρίσεων.
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ_______________________________
Οι αθλητές του τμήματος κωπηλασίας, κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή κου Γιώργου Μπικογιάννη και του βοηθού του Λάζαρου Λαλούμη κατάφεραν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, να κατακτήσουν ένα χρυσό, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο να φέρουν το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης στην τέταρτη θέση στον πίνακα μεταλλίων, στη κατηγορία Παίδων-Κορασίδων. Οι κωπηλάτες που βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους είναι:

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ
για την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών 2011
την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2011 στο σκιφ γυναικών
και το αργυρό μετάλλιο στο 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο σκιφ γυναικών
----------
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΖΕΡΒΑΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ
για την κατάκτηση αργυρών μεταλλίων στη δίκωπο και στην οκτάκωπο παίδων
στους Βαλκανικούς Αγώνες 2011

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ :
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΘΩΜΑΣ -ΚΑΖΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝ ΤΣΙΠΡΙΑΝ- ΖΕΡΒΑΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ- ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα τετράκωπος με πηδαλιούχο παίδων στο 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2011
----------------
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ- ΜΑΡΑΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
για τη κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο διπλό σκιφ νεανίδων
στο 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2011

----------------
ΤΣΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΚΟΥΝΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΡΕΤΖΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ -ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου παίδων
στο 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2011


-----------------------------------------------------------ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ------------------------------------------------
Το τμήμα ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ κάτω από την καθοδήγηση του παλιού αθλητή και σημερινού προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κου Σταυρίδη Νίκου έφερε σημαντικές επιτυχίες αφού δύο από τους αθλητές του κατέκτησαν πρώτες θέσεις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας και προκρίθηκαν στην Προεθνική Ομάδα στην κατηγορία Optimist ενώ συνολικά όλη η ομάδα είχε καλή συγκομιδή μεταλλίων σε όλους τους διασυλλογικούς αγώνες που συμμετείχε δημιουργώντας δικαιολογημένες ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Βραβεύτηκαν οι ιστιοπλόοι:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΟΥΛΗΣ
για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη κατηγορία Optimist αγοριών και στη γενική
στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Β.Ε. και την πρόκρισή του στη Προεθνική Ομάδα

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΗΤΣΟΚΑΠΑ
για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη κατηγορία Optimist κοριτσιών
στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Β.Ε. 2011 και την πρόκρισή της στην Προεθνική Ομάδα


ΜΑΝΙΩΤΗ ΖΩΗ
για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στη κατηγορία Laser κοριτσιών
στο «ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2011»


ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΑΓΑΝΕΛΗΣ
για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη κατηγορία Laser αγοριών
στο « ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2011»


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ
για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στη κατηγορία Optimist παίδων
στο « ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2011»


ΣΟΦΙΑ ΚΟΠΡΕΝΣΚΑ
για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου
στη κατηγορία Optimist κορασίδων ανάπτυξης στο «ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ 2011»


ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ:
Οι αριστούχοι αθλητές που βραβεύτηκαν αποδεικνύοντας ότι πρωταθλητισμός και άριστες σχολικές επιδόσεις συνδυάζονται είναι οι:
ΜΑΝΙΩΤΗ ΖΩΗ
ΜΗΤΣΟΚΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ
Επίσης βραβεύτηκε ο Αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και π.Πρόεδρος της ΔΕΔιαιτησίας κος Λεωνίδας Λούλης για την διαρκή προσφορά του στο Ν.Ο.ΚΑΤ. και ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, αλλά και τη συνολική του προσφορά στο άθλημα της κωπηλασίας
από τη θέση του αθλητή, του διαιτητή και του διοικητικού παράγοντα.

Την πίτα ευλόγησαν ο εκπρόσωπος του Δεσπότη και ο Ιερέας της Αγίας Φωτεινής Παραλίας Πατήρ Κατσικάκης ,ενώ το νόμισμα έτυχε στο μέλος του Ν.Ο.ΚΑΤ και γονέα δυο αθλητών κο Μαρινόπουλο Γεώργιο, στον οποίο παραδόθηκε και δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών της πόλης μας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και έκαναν τις απονομές των πλακετών ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σ.Μαυρίδου η οποία συνεχάρηκε τα μέλη του Δ.Σ. για το έργο τους και δήλωσε ότι ο Ν.Ο.ΚΑΤ. έχει και θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση τόσο τη δική της όσο και του Περιφερειάρχη κου Ψωμιάδη και του Αν.Περιφερειάρχη κου Δ.Ψωμιάδη, ο π. Βουλευτής Πιερίας και μέλος του Ν,ΟΚΑΤ. κος Α.Καρπούζας, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης Ζ.Σατραζέμης και Α.Γιουμίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κος Α.Λιακόπουλος, ο Δημοτικός σύμβουλος Γ.Κυριακίδης, ο τοπικός Δημοτικός Σύμβουλος Παραλίας κος Μαλλιώρας, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Πιερίας κος Χατζηχριστοδούλου, ο Υποδιοικητής της Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, από το Υ/Λιμεναρχείο Σκάλας Κατερίνης ο κος Χατζηπασχάλης, και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κου Παπαγεωργίου κος Μπατσογιάννης. Από το χώρο του ναυταθλητισμού ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κος Λ.Λούλης, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο Έφορος Εθνικών Ομάδων κος Παπαϊωάννου, ο Έφορος Βορείου Ελλάδος κος Πατητάρος και ο Έφορος Βορείου Ελλάδας κος Σεϊτανίδης , ο Ταμίας της Ομοσπονδίας Κάνοε-Καγιάκ κος Σεϊταρίδης, και ο έφορος κωπηλασίας του Ν.Ο.Θ. κος Π.Δούκας. Ακόμη στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί γονείς των αθλητών και φίλοι του Ν.Ο.ΚΑΤ.οι οποίοι και δημιούργησαν παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες της ημέρας, μια πολύ θερμή και εγκάρδια ατμόσφαιρα.
Με το τέλος της εκδήλωσης για τους αθλητές και τους καλεσμένους παρατέθηκε μπουφές με χειροποίητα εδέσματα προσφορά των γονέων των αθλητών.