Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,

Μετά την ανακοίνωση της δράσης με τις πατάτες Νευροκοπίου, δεχτήκαμε δεκάδες τηλεφωνήματα για διάθεση προϊόντων (ρύζι, λάδι, όσπρια, αλεύρι, σιτάρι) από γεωργούς της Κρήτης, της Μυτιλήνης, της Αλεξάνδρειας, της Δράμας κλπ. Επίσης, δεχτήκαμε δεκάδες τηλεφωνήματα φίλων από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λαμία, Πάτρα, Ηράκλειο, Ιωάννινα κλπ, οι οποίοι ρωτούν, πως μπορούν να οργανώσουν την ίδια δράση στην πόλη τους.

Η Πιερία, ο νομός μας, οι ενεργοί πολίτες του και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας με τις πρωτότυπες δράσεις της και την αγωνιστικότητα των μελών της, θα φιλοξενούνται αύριο σε πολλές μεγάλες εφημερίδες της χώρας.

Το «2,5 Ευρώ το δεκάκιλο» πήρε το δρόμο του! Όμως, για την υλοποίησή του θα χρειαστούν χέρια. Πολλά χέρια! Ειδικά την ημέρα της παραλαβής & παράδοσης (περίπου 40 άτομα, κατά προτίμηση άνδρες). Για το λόγο αυτό παρακαλούνται, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συντονιστική επιτροπή της νέας δράσης, να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 12:00, στέλνοντας email στη διεύθυνση info@otoposmou.gr (Ονοματεπώνυμο, κινητό και σταθερό τηλέφωνο)

Φιλικά

Ηλίας Τσολακίδης