Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η Μελίνα Ασλανίδου LIVE





Με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα η Μελίνα Ασλανίδου θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό live στο Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης, την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 10.30μ.μ.
Τρεις καταπληκτικοί μουσικοί επί σκηνής, πιο λαϊκότροπα μουσικά μονοπάτια και η δυνατή συμμετοχή του κόσμου κάνουν μοναδική την κάθε της παράσταση!

Η φετινή παράσταση ξεκινάει με ένα νέο τραγούδι από την νέα της δισκογραφική δουλειά, «Το κρύο και η μοναξιά» σε μουσική Jimmy Καρυστινού και Σάννυς Μπαλτζή. Στην πορεία μέσα από ροκ διασκευές και ισπανικές συχνότητες, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος», «Συνθήματα» και απογειώνεται με γνωστά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών από τον Χρ. Νικολόπουλο, τον Απ. Kαλδάρα, τον Στ. Κουγιουμτζή, τον Αντ. Βαρδή κ.α. σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα.
Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών.
Δεν λείπει η αναφορά στους δύο μεγάλους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου με τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν ερμηνευμένα με τη σπάνια χροιά και το προσωπικό στοιχείο που δίνει η Μελίνα στις παραστάσεις της.
Κάθε παράσταση είναι και ένα μουσικό ταξίδι με τη δυνατή ερμηνεία της Μελίνας και τους βιρτουόζους Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα. Η Μελίνα Ασλανίδου, για ακόμα μια φορά θα μας απογειώσει και θα μας δώσει την αφορμή για να αποδράσουμε από την καθημερινότητα.