Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

σχήμα «ΟΚΤΑΗΧΟΙ» τo Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο(αίθουσα 1ου Ορόφου). Την συναυλία διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης.

To Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (1ος Όροφος)

Αγαπημένες μουσικές και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα παρουσιάσει το μουσικό σχήμα «ΟΚΤΑΗΧΟΙ» τo Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο(αίθουσα 1ου Ορόφου). Την συναυλία διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης.


Οι ΄΄Οκτάηχοι΄΄ είναι ένα παραδοσιακό μουσικό σχήμα που ερμηνεύει τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Τα μέλη του είναι στην πλειοψηφία τους απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, που σήμερα φοιτούν σε Ανώτατα Μουσικά Ιδρύματα.

Ο καθένας από τους μουσικούς έχει διανύσει την προσωπική του μουσική διαδρομή, αλλά αυτό που ενώνει τα μέλη του είναι το μεράκι και η αγάπη για την παραδοσιακή μουσική.

Το σχήμα έχει έδρα την Κατερίνη και ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008. Το όνομα του είναι εμπνευσμένο από την Οκταηχία της Βυζαντινής μουσικής, καθώς όπως επισημαίνουν τα μέλη του: «πιστεύουμε πως η μουσική που παρουσιάζουμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την βυζαντινή».

Οι «Οκτάηχοι» με πολλές συναυλίες και εμφανίσεις στο ενεργητικό τους δίνουν υπόσχεση πώς, σε κάθε ευκαιρία θα οργανώνουν μουσικές διαδρομές και θα επικοινωνούν μελωδικά, όπως πάντα

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.



ΟΙ ΄΄ΟΚΤΑΗΧΟΙ΄΄ είναι:

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΤΟΥΡΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΛΑΡΙΝΟ: ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΒΑΛ: ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΒΙΟΛΙ: ΠΟΥΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΑΟΥΤΟ: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΡΟΥΣΤΑ: ΓΚΡΑΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
Η: ΜΗΛΙΩΤΗ ΦΡΟΣΩ