Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ, ΈΧΕΙ ΟΝΟΜΑ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ

Η ελληνική κοινωνία βιώνει μια από τις χειρότερες κρίσεις μετά τη μεταπολίτευση. Δυστυχώς, κλήθηκε να τη διαχειριστεί αυτή την κρίσιμη περίοδο, μια κυβέρνηση που δεν διέθετε ούτε τη θέληση, ούτε την ικανότητα, ούτε το ανάστημα να την αντιμετωπίσει.
Φτάσαμε στο σημείο μηδέν, εξαιτίας αυτής της κυβέρνησης, των κακών της χειρισμών, των λάθος... επιλογών, των παλινωδιών της.
Φτάσαμε εδώ, γιατί δεν υπήρχε σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση.
Αυτή η προεκλογική περίοδος, σ’αυτή την κρίσιμη καμπή στην ιστορία της χώρας, δεν αποτελεί παρά μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες πολίτες και τη χώρα.
Είναι τώρα αυτή η στιγμή που πρέπει να σταθούμε ενωμένοι, να αγωνιστούμε, για να βρούμε την ελπίδα που κάποιοι συντονισμένα προσπαθούν ακόμη κι αυτή να μας στερήσουν.
Εμείς τους λέμε, ότι ο αγώνας δεν χάθηκε.
Ότι υπάρχει ελπίδα και αυτή η ελπίδα, έχει όνομα.
Σε μια περίοδο που η πολιτική και οι πολιτικοί αμφισβητούνται και απαξιώνονται,
Σε μία περίοδο που η οργή, ο φόβος και η ανασφάλεια κυριαρχούν, αισθάνομαι ότι η νέα γενιά των πολιτικών μπορεί να αποτελέσει την ελπίδα για το αύριο της χώρας.
Απεγκλωβισμένη από αγκυλώσεις του παρελθόντος, από παλαιοκομματικές πρακτικές και συμβιβασμούς που ώθησαν την κοινωνία στην συνολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος.
Η Ν.Δ. και ο πρόεδρός μας, ο Αντώνης Σαμαράς, ζητούν την εμπιστοσύνη σας. Και η μόνη υπόσχεση που σας δίνουμε είναι ότι θα την τιμήσουμε με όποιο κόστος.
Ζητούμε την ισχυρή εντολή σας για να ξεκινήσουμε την πορεία της ανάκαμψης.