Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

"Από παιδείας άρξασθαι!" - Ευγένιος Παπαδόπουλος Ολύμπιος

Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Ολύμπιος),υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες",ξεκίνησε τις προεκλογικές του επισκέψεις σε επίπεδο φορέων,φυσικά από τον χώρο της Παιδείας.Μια Παιδεία την οποία υπερασπίστηκε σθεναρά όσο δημοσιογραφούσε αναδεικνύοντας την ανάγκη για διαρκείς αγώνες και καταγγέλοντας τους κρατούντες για τις όσες ενάντιες πολιτικές τους αποφάσεις και εφαρμογές.
Ενημερώθηκε άμεσα και αναλυτικά από τον διευθυντή της Α'βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ.Αστέριο Κρίτογλου για όλα τα τρέχοντα σημαντικά ζητήματα και για τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Πιερίας.
Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος επισκέφτηκε προσωπικά όλους τους εκπαιδευτικούς που λειτουργούν σε επίπεδο Διεύθυνσης εκεί στην Παναγή Τσαλδάρη,διαβεβαιώνοντας ότι η εμπλοκή του σε πολιτικό επίπεδο στα ζητήματα της νεοελληνικής Παιδείας θα είναι η ίδια με εκείνην που επί χρόνια ανέδειξε ως μαχητής δημοσιογράφος.
Ακούστηκε δε να αναφέρει κάποια στιγμή χαρακτηριστικά: "Ακόμη και η στάση μας στις επκείμενες εκλογές είναι συνάρτηση της παιδείας μας"