Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Το χρηματικό ποσό που θα διέθετε για τις προεκλογικές του ομιλίες, παρέδωσε χθες στις διοικήσεις των συλλόγων ο Κ. Κουκοδήμος Αντί ομιλιών δωρεές


Τις διοικήσεις των τριών συλλόγων, που επέλεξε να ενισχύσει οικονομικά, δίνοντας το ποσό που θα αντιστοιχούσε στη δαπάνη για τις προεκλογικές του ομιλίες, συνάντησε χθες ο υπ. βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης-Ν. Πιερίας «Αγία Αικατερίνη» και το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πιερίας όπου και επέδωσε το χρηματικό ποσό.
Ο κ. Κουκοδήμος έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τις διοικήσεις, που εισέπραξαν την συμβολική αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική κίνησή του ως έμπρακτη απόδειξη για το αδιάλειπτο και συνεχές ενδιαφέρον του.

Ο ίδιος εξήγησε στις διοικήσεις των συλλόγων τους λόγους που τον οδήγησαν στην κίνηση αυτή λέγοντας: «Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της οικονομικής κρίσης που οι πολίτες βιώνουν δραματικά. Σ' αυτήν ακριβώς τη δύσκολη στιγμή ο πολιτικός οφείλει πρώτα απ' όλα να ακούει. Αυτό έκανα λοιπόν. Άκουσα τους πολίτες».
Κλείνοντας ο κ. Κουκοδήμος συνεχάρη τις διοικήσεις των τριών συλλόγων για το σπουδαίο έργο τους και ευχήθηκε η επόμενη ημέρα για όλους και κύρια για εκείνους που έχουν περισσότερη ανάγκη να είναι πράγματι διαφορετική.
Τον κ. Κουκοδήμο ευχαρίστησαν οι πρόεδροι των Σωματείων και του ευχήθηκαν καλή δύναμη.