Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μακριά από την αλήθεια: "Πάντα αρωγός και συμπαραστάτης των συνταξιούχων ο Θανάσης Παπαγεωργίου"


Έτσι είναι!! Μπορούμε άλλωστε να διαφωνήσουμε; Μπορεί κάποιος απλό πολίτης να κρίνει κοτζάμ βουλευτή που υπάκουσε πλήρως στις επιλογές της Τρόικας και τα μνημόνια 1 και 2;
Εμείς για να υποστηρίξουμε το σχετικό δελτίο τύπου του πολιτικού του γραφείου υπενθυμίζουμε.

Υποστηρίχτηκαν οι συνταξιούχοι με την επιβολή της εισφοράς κοινωνικής αλληλεγγύης, με την περικοπή της σύνταξης, με την περικοπή των επικουρικών, με την περικοπή των δώρων για όσους είναι κάτω των 60 ετών, με τον πληθωρισμό και την ακρίβεια στις τιμές, με την μείωση του αφορολόγητου στις 5.000 ευρώ, με την ΕΟΠΥΥ όπου οι ασφαλισμένοι δεν έχουν γιατρό για πολλές ειδικότητες, που πληρώνουν για τις εργαστηριακές εξετάσεις αφού το ΙΚΑ αδυνατεί να τις κάνει και οι μικροβιολόγοι είναι απλήρωτοι και κατήγγειλαν τις συμβάσεις, με την μη απόδοση των εξέταστρων για υπηρεσίες που δεν έχει ο ΕΟΠΥΥ, με τα γεννόσημα, το πετσόκομμα των αναπηρικών συντάξεων.
Ακόμα για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να προσθέσουμε, την προβλεπόμενη νέα μείωση των συντάξεων των Ιούνιο ή τον Σεπτέμβρη, με την αύξηση του χαμηλού συντελεστή του ΦΠΑ στα 19%, με το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ το λίτρο και έχει η Τρόικα και άλλα για την καμπούρα των συνταξιούχω,ν με την συμβολή του κ. Παπαγεωργίου βεβαίως βεβαίως, και όλων των βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά και των υποψηφίων αυτών των βουλευτών.
Άλλωστε γιατί να μην είναι οι συνταξιούχοι ευτυχισμένοι; Λίγο είναι να τους θεωρούν τόσο δυνατούς που τους φορτώνουν όλο και νέα βάρη; Τους βλέπουν υγιείς και τους φορτώνουν. Αυτά σύμφωνα με το δελτίου του υπουργού.
Γιατί κανείς μας κανείς συνταξιούχος δεν συμφωνεί με τον υπουργό, κανείς μα κανείς δεν δέχεται τα προεκλογικά φιλικά δήθεν κτυπήματα στην πλάτη για να τους κλέψουν την ψήφο, όταν έχει δεχτεί τόσα χτυπήματα κάτω από τη μέση από μια ανίερη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΛΑΟΣ. Και αυτό θα φανεί και στην κάλπη κύριοι συγκυβερνητικοί βουλευτές και υποψήφιοι.
Αντώνης Μάντζιος
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ