Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ


« ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ»
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κ. Ανέστη Μυστρίδη, σε ολόκληρο το νομό.Πρωταρχικός στόχος να ενημερωθούν οι πολίτες για την Εθνική Αντιπρόταση, το κυβερνητικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μαζί με τους συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου επισκέφτηκε το Λιτόχωρο, την Παραλία, την Ολυμπιακή Ακτή, το Σ. Σταθμό, το Γ. Νοσοκομείο Κατερίνης, το ΨΝΠΟ, τα ΚΑΠΗ Κατερίνης, τη ΔΕΗ και την Α΄ βαθμια εκπαίδευση.
Στο επίκεντρο της ημέρας, η επίσκεψη του προέδρου του κινήματος κ. Πάνου Καμμένου στην Κατερίνη και η ομιλία του στο προεκλογικό κέντρο. Αμέσως μετά σχολιάζοντας την ομιλία του Πάνου Καμμένου υπογράμμισε:
«Η παρουσία του προέδρου στην Κατερίνη και η αγωνιστική ομιλία του στο προεκλογικό μας κέντρο, μας γεμίζει ενθουσιασμό για τον αγώνα μας καθώς τα μηνύματα νίκης στις εκλογές της 6ης Μαΐου επιβεβαιώνουν την ανταπόκριση των Ελλήνων στο κάλεσμα για συστράτευση . Θα επαναλάβω τα λόγια του Πάνου Καμμένου ότι «οι Έλληνες θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε για τη λευτεριά μας, θα δουλέψουμε σκληρά, θα ανασυντάξουμε το κράτος μας, το οποίο δεν λειτουργεί αλλά δεν θα δώσουμε ποτέ την εθνική μας κυριαρχία και την εθνική μας υπερηφάνεια σε κανέναν κύριο Σόιμπλε,σε καμία κυρία Μέρκελ. Σήμερα συναντηθήκαμε εδώ όλοι από όλους τους πολιτικούς χώρους του παρελθόντος, κοντά στον Πρόεδρο μας, κάτω από την Ελληνική σημαία, με τη σκέψη στην πατρίδα μας. Όσοι συνεργάστηκαν με τους Τροικανούς, τη Μέρκελ και το Σαρκοζί, για την παράδοση της χώρας θα πληρώσουν».
Ο κ.Μυστρίδης τόνισε επίσης: « Θα επαναλάβω με τη σειρά μου το προσκλητήριο του Πάνου Καμμένου προς τον λαό να ψηφίσει όχι με βάση την πολιτική παράταξη,αλλά με βάση «το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονιών μας».