Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Απόλυτη επιτυχία είχε το 1ο Διεθνές Συνέδριο Μάρκετινγκ ICCMI 2012 που οργάνωσε το Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε από 13-15 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Καψής με την συμμετοχή 140 καθηγητών, συμβούλων και επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο.




Απόλυτη επιτυχία είχε το 1ο Διεθνές Συνέδριο Μάρκετινγκ ICCMI 2012 που οργάνωσε το Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε από 13-15 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Καψής με την συμμετοχή 140 καθηγητών, συμβούλων και επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο. Το 1ο συνέδριο Μάρκετινγκ ήταν όνειρο και στόχος πολλών ετών και επιτεύχθηκε από την προσπάθεια πολλών ακαδημαϊκών του τμήματος και ιδιαιτέρως του προέδρου της οργανωτικής του Καθηγητή κυρίου Σαρμανιώτη Χρήστου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν και τέσσερις ακαδημαϊκοί καθηγητές από την πόλη μας, οι οποίοι και είχαν άριστη παρουσία στο συνέδριο.



Ο Καθηγητής Εφαρμογών κύριος Γκούνας Αθανάσιος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης του Τμήματος Εμπορίας & Διαφήμισης συμμετείχε με τις έρευνες :
1.A Compilation and Review of Values Driving Food Choice
Gounas, A., Alexander Technological Educational Institute (ATEI) of Thessaloniki, Greece
Sapountzis, N., Aristotle University of Thessaloniki, Greece

2.Promoting Ethical Actions Against Unethical Hotels
Delistavrou, A., Tilikidou, I., Sarmantiotis, C. and Gounas, A., Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki, Greece

Ο Καθηγητής Εφαρμογών κύριος Τσιάκης Θεοδόσιος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης του Τμήματος Εμπορίας & Διαφήμισης συμμετείχε με την έρευνα :
Information Privacy and Security Considerations in Internet Marketing Research
Tsiakis, T., Kargidis, T. and Belidis, A., Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki, Greece

Ο Επίκουρος Καθηγητής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Παράρτημα Κατερίνης-Τυποποίησης) κύριος Καραβαγγέλης Ευάγγελος συμμετείχε με την έρευνα :
Unique Sales Proposition: A Sustainable Development Model for the Golf Tourism ‘Product’
Petridou, Ch., EPAL Kassandras, Greece
Handrinos, M. C., Perrotis College - The American Farm School of Thessaloniki, Greece
Tzimas, D. D. and Karavangelis, E. P., Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki, Greece

Ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου I-Shou της Ταϊβάν κύριος Φωτιάδης Ανέστης συμμετείχε με την έρευνα :
Can Stressful Events Affect Our Consumer Day-Life? Empirical Results of Preliminary Focus Group Analysis To Student Groups With the Use of a Life Stress Inventory Model.
Vassiliadis, C., University of Macedonia, Thessaloniki, Greece
Fotiadis, A., General Hospital of Katerini, Greece
Andronikidis, A., University of Macedonia, Thessaloniki, Greece

Να αναφέρουμε ότι οι Καθηγητές Εφαρμογών κύριος Γκούνας Αθανάσιος και κύριος Τσιάκης Θεοδόσιος ήταν μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου όπου και απέσπασαν τα εύσημα για την προσπάθεια οργάνωσης και επιτυχίας αυτού του συνεδρίου. Μετά την επιτυχή αυτή έκβαση ανακοινώθηκε ότι το επόμενο συνέδριο θα γίνει σε δύο (2) χρόνια . Θέλουμε να ελπίζουμε την επόμενη φορά το διεθνές συνέδριο «ICCMI» να πραγματοποιηθεί στην πόλη της Κατερίνης μιας και θα είναι διεθνής διαφήμιση για τον τόπο μας.