Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιοι πολιτικοί θα πάνε στη ΔΕΘ;...




To πρόγραμμα της παρουσίας των πολιτικών αρχηγών στην 77η Διεθνή Εκθεση της Θεσσαλονίκης δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιότητα.
Οπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της...

διοργάνωσης, την έκθεση θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στις 10 το πρωί του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου. Αμέσως, μετά θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των προς συγχώνευση εταιρειών HELEXPO και ΔΕΘ.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, συνάντηση με τις διοικήσεις των HELEXPO και ΔΕΘ θα έχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 10 το πρωί, ενώ μια ώρα αργότερα, ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός».

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τις διοικήσεις των HELEXPO και ΔΕΘ ΑΕ.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στη μία το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τις διοικήσεις και τους πρόεδρους των σωματείων εργαζομένων των HELEXPO και ΔΕΘ ΑΕ.Το βράδυ της Τετάρτης, στις 19.30, ο κ. Καμμένος θα κάνει ομιλία (συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης»).

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στις 19.30 στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης», ενώπιον των παραγωγικών φορέων και την Κυριακή, στη μία το μεσημέρι, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.

Στο πρόγραμμα που μοιράστηκε δεν υπήρχαν πληροφορίες για την παρουσία της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στην 77η ΔΕΘ...