Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκος Κουκουτάτσιος Προς Δημοτική Αρχή Δήμου Δίου Ολύμπου



Νίκος Κουκουτάτσιος                               Προς
Δουμπιώτη 21                         Δημοτική Αρχή Δήμου Δίου Ολύμπου.
Λιτόχωρο 7-9-1012                             Λιτόχωρο.

κ . Παπαθανασίου.
Ο αυταρχισμός σου και η υβριστική συμπεριφορά σου δεν έχει όρια..
Οι νουθεσίες που σου απηύθυνε η πρόεδρος του δικαστηρίου, πριν σου αναγγείλει την περίεργη αθωωτική απόφαση της, να είσαι συνετός και νομοταγής, τις πήρε ο άνεμος της υπέρμετρης αλαζονείας σου.
Θάπρεπε να σου επιστρέψω, και ουσιαστικά σου επιστρέφω ως απαράδεχτη την υβριστική και προσβλητική απάντηση σου. 

Ως δημότης αλλά και ως ενεργός πολίτης που υπηρέτησε αυτόν τον τόπο για σαράντα Περίπου χρόνια από όλα τα αξιώματα της Τ.Α. έκανα μία αίτηση, και ζητώ να με δοθεί αντίγραφο μιας απόφασης η οποία με χαρατσώνει όπως και όλους τους δημότες με ένα αδικαιολογήτως υψηλό χρηματικό ποσό. Όπως τονίζω στην αίτηση μου η απόφαση 232/2011 της 12ης   12/201 σε ότι αφορά το τέλος βιολογικού καθαρισμού είναι παράνομη, διότι αντίκειται στις διατάξεις του άρθρου 17 του Ν.1080/1980, που ορίζει ότι, τα ανταποδοτικά τέλη, εισπράττονται «Δεδουλευμένα»
Όταν λειτουργήσει ο βιολογικός και ξεβρομίσει η περιοχή μας από τα αστικά λύματα τότε ευχαρίστως να καταβάλουμε και τέλος βιολογικού καθαρισμού.
Όμως και αν ακόμα ο ισχυρισμός μου αυτός είναι λαθεμένος, εσύ όφειλες να μου στείλεις αντίγραφο της απόφασης, με επεξηγηματικό έγγραφο που να μπορεί να καταρρίψει τους ισχυρισμούς μου.
Αν και τη σχετική απόφαση την κατέβασα από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, απαιτώ να μου τη στήλης το ταχύτερο αν δεν Θέλεις να τη ζητήσω με εισαγγελική παρέμβαση. Πάψε επιτέλους να μας παριστάνεις τον Ηγεμόνα, διότι γνωρίζουμε όλο το βίο σου, και την πολιτεία σου, και καλά Θα κάνεις να μην προκαλείς.
Όλες οι αποφάσεις είναι δημόσια έγγραφα και οφείλεις να δίνεις αντίγραφα σε όλους όσους τα ζητούν. Ο Δήμος είναι δημόσια υπηρεσία, δεν είναι τσιφλίκι σου.

Νίκος Κουκουτάτσιος
π. Δήμαρχος Λιτοχώρου
.