Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης» στη 10η Γιορτή του Αγρότη, στην Καρίτσα Πιερίας




Την προσοχή και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τον τόπο του την Πιερία κατέδειξε για μια ακόμη φορά το απόγευμα του Σαββάτου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος«Διονύσης Πασχάλης», κ. Διονύσης Πασχάλης,ο οποίος συμμετείχε, συνοδευόμενους από εξέχοντα πρόσωπα από διάφορα σημεία της Ελλάδας, στις εκδηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο της 10ης Έκθεσης Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας στην Καρίτσα. Ο κ. Πασχάλης,ο οποίος μέσω του ιδρύματός του, αλλά και προσωπικά, στηρίζει πολλές δραστηριότητες στην Πιερία και πολλές φορές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βοηθά ουσιαστικά τους Πιεριείς.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης», ο Πιεριέας κ. Διονύσης Πασχάλης, μετά από την πρόσκληση του δήμου Δίου-Ολύμπου τίμησε με την παρουσία του τη 10η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας, που διοργανώθηκε για μια ακόμη χρονιά στην Καρίτσα του νομού Πιερίας.
Συνοδευόμενος από εξέχοντα πρόσωπα μάλιστα ο κ. Διονύσης Πασχάλης παρακολούθησε στο δημοτικό σχολείο της Καρίτσας την ημερίδα που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της γιορτής του αγρότη, με αντικείμενο το μέλλον της ελληνικής γεωργίας και τη νέα ΚΑΠ2014-2020.
Τον κ. Πασχάλη υποδέχθηκε στο χώρο διεξαγωγής της ημερίδας ο αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου, κ. Πέτρος Κιάφας.
Αναγνωρίζοντας την προσωπική συνεισφορά στη στήριξη του συγκεκριμένου θεσμού, αλλά και πολλών ακόμη δράσεων συνολικά στην Πιερία, ιδιαίτερη μνεία για τον κ. Πασχάλη έκανε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, κ. Γιώργος Κοτούλης,ευχαριστώντας τον για την συνεχή προσφορά του.
Ο κ. Διονύσης Πασχάλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, καθώς διαρκώς βρίσκεται πολύ κοντά στα ζήτηματα που αφορούν την κοινωνία της Πιερίας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και με το ίδρυμα που έχει ιδρύσει.
Αμέσως μετά ο κ. Διονύσης Πασχάλης βρέθηκε με τους επίσημους καλεσμένους του στο χώρο του σταδίου της Καρίτσας, όπου έγιναν τα εγκαίνια της 10ης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας.. Ειδική μνεία στη συνδρομή του κ. Πασχάλη έκανε ο αντιδήμαρχος Δίου- Ολύμπου, κ. Πέτρος Κιάφας.
Ο κ. Πασχάλης, με τους εκλεκτούς του καλεσμένους, παρέμειναν στο χώρο διεξαγωγής της έκθεσης και κατά τη διάρκεια του καλλιτεχνικού προγράμματος.Μάλιστα η ερμηνεύτρια Φυλιώ Πυργάκη,τον ευχαρίστησε προσωπικά από τη σκηνή της εκδήλωσης, ενώ και ο ίδιος ο κ.Πασχάλης, σεβόμενος την παραδοσιακή ερμηνεύτρια τη χαιρέτησε προσωπικά.
Δεν είναι μικρός ο αριθμός των Πιεριέων που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κ. Διονύσης Πασχάλης δεν σταματά να στηρίζει και να βοηθά την περιοχή του, όπως κι όταν αυτή του το ζητήσει. Και είναι ακόμη περισσότεροι εκείνοι που σπεύδουν να ευχαριστήσουν τον κ. Διονύση Πασχάλη που εκτός από την συμπαράστασή του μέσω του ιδρύματός του, δεν παραλείπει και σαν άτομο να βοηθά όπου αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ανάγκη.