Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στη συνεδρίαση του, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2012, αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργιακή κινητοποίηση, την Τρίτη, 25/9/2012


Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στη συνεδρίαση του, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2012, αποφάσισε να προχωρήσει σεαπεργιακή κινητοποίηση, την Τρίτη, 25/9/2012,με κλείσιμο των εργαστηρίων φυσικοθεραπείας και απεργία σε όλα τα Νοσοκομεία και τους Φορείς του δημοσίου (ΟΤΑ, Ασφαλιστικά Ταμεία) καθώς και του ιδιωτικού τομέα,των φυσικοθεραπευτών που εργάζονται σ’ αυτά.
Τα αιτήματα της απεργίας είναι:


άμεση καταβολή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ από τον Μάιο του2012
απόδοση των παλαιών χρεών από τα Ασφαλιστικά Ταμεία χωρίς «κούρεμα»
συμψηφισμός των οφειλών
απόδοση του ανθυγιεινού επιδόματος
Επίσης, την ίδια μέρα, Τρίτη, 25/9/2012, θα γίνει συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας, Αριστοτέλους17, Αθήνα, στις 12.00 μ. μ., θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου και θα απαιτήσουμε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας.
Η Δ.Ε. του Περ. Τμ.Φυσικοθεραπευτών Πιερίας καλεί τους φυσικοθεραπευτές του νομού σε καθολική συμμετοχή στην απεργία ενώ αναφέρει ότι λεωφορείο θα μεταφέρει τους συναδέλφους που το επιθυμούν στην Αθήνα την ημέρα της απεργίας με σκοπό τη συμμετοχή τους στην συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας.