Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η "Εθνική Ομάδα Πάλης έπι Άμμου" στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106,7!

Σήμερα, Τρίτη 09 Οκτωβρίου, από τις 20:00 έως τις 22:00, μέσα από την συχνότητα του Αθλητικού 106,7 και στην εκπομπή Βραδίνο Γιάμπαλο, των Βασίλη Αγιαννίτη και Χρήστο Αποστολίδη, θα φιλοξενηθούν οι πρωτεργάτες μιας επιτυχημένης δουλειάς, οι προπονητές του BEACH WRESTLING, Κώστας Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Μπατάλας. Επίσης, θα έχουμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε στο στούντιο έναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και 6ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ στην Αθήνα το 2004, τον κ. Τασκούδη Απόστολο

Δύο δικά μας παιδιά, εδώ, στην ΠΙΕΡΙΑ, στην καρδιά της Ελλάδος. Στην Κατερίνη που έχει ιδιαίτερη παράδοση στον χώρο της πάλης γενικότερα. Εδώ λοιπόν, στις 20:00, θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την Πάλη επί της Άμμου, για την επιτυχία της εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αυστρίας και για ποιο λόγο θα πρέπει να στρέψουμε τα παιδιά μας σ' αυτού του είδος αθλήματα.



 Για όσους ενδιαφέρονται, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την εκπομπή ζωντανά! Ναι, ζωντανά! Σας περιμένουμε στο στούντιο του Αθλητικού, μέσα στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ON AIR, στην Τερζοπούλου 41, δύο μόλις λεπτά από το κέντρο της Κατερίνης. Ο Αθλητικός είναι το πρώτο διαδραστικό καφεράδιο της Ελλάδος.