Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Συνεργασία 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης – 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης



Η συνεργασία των σχολείων συνεχίστηκε και με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Ο διευθυντής του 11ου Δημοτικού σχολείου με την σύμπραξη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ζήτησαν την βοήθεια και συνεργασία του τομέα Γεωπονίας του2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης για την διαμόρφωση του πρασίνου του σχολείου μας.

Έτσι το κάλεσμα βρήκε εφαρμογή στις αρχές του Οκτώβρη, όπου μαθητές και μαθήτριες του τομέα Γεωπονίας του 2ουΕΠΑΛ Κατερίνης με την επίβλεψη των καθηγητών τους κ.κ Ιφιγένειας Πάσχου,Κάλης Κουτσιλίκα και του μέλους του Συλλόγου Κων/νου Τίγκα, προέβησαν στην διαμόρφωση του κήπου και των δέντρων του σχολείου μας. Οι μαθητές και μαθήτριες εφάρμοσαν τις γνώσεις τους σε εργασίες που γίνονται το Φθινόπωρο όπως κλάδεμα δέντρων και περιποίηση κήπων.


Ευχαριστούμε την Διεύθυνση του σχολείου και προσωπικά τον διευθυντή του λυκείου κ. Κύριλλο Τσερμπάκ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και την άψογη συνεργασία μεταξύ των σχολείων μας, μα πάνω από όλους τους μαθητές και μαθήτριες που πήραν μέρος και διαμόρφωσαν το πράσινο του σχολείου μας. Ευελπιστούμε και σε μελλοντικές συνεργασίες.
Οι μαθητές του τμήματος ΒΓ1-Τ, που συμμετείχαν είναι: Αδαμίδης Αναστάσιος, Αθανασιάδης Δήμος, Αλεξανδρίδη Έλλα, Αμοιρίδου Ειρήνη, Αμπατζίδης Γεώργιος, Αξατσίδου Ελευθερία, Ασλανίδης Ιορδάνης, Γκούνας Δημήτριος, Γκούτζας Γεώργιος, Δαλακλής Αντώνιος, Δαλαμήτρας Κων/νος, Δαχρέτζη Σουμέλα, Δερμιτζόγλου Ελισάβετ,Δημητριάδου Δέσποινα, Ζαπουνίδου Ελένη,Θεοχάρης Γεώργιος, Ιωσηφίδης Ιωάννης.

Καλή σχολική χρονιά