Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

«Υπάρχουν κάποιοι κύριοι που βγάζουν τα λεφτά τους δεξιά και αριστερά (BINTEO) ..





...στο εξωτερικό και έχουν αγοράσει το μισό Λονδίνο"...
Υποδεχόμενος το προεδρείο της ΓΣΕΕ στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Κάρολος Παπούλιας δήλωσε :"Καταλαβαίνω τι θα ακούσω. Συμπλέω με αυτά που λέτε. Ο ελληνικός λαός έχει δώσει όλα όσα μπορούσε να δώσει. Οταν είδα την κ. Μέρκελ της είπα: «αν θέλετε κι άλλα μέτρα να αναζητήσετε άλλο... λαό»".

«Από την άλλη πλευρά δίνεται μία μάχη για να επιζήσει η Ελλάδα κι αν επιζήσει η Ελλάδα όλα τα άλλα θα τα βρούμε. Η προσφορά όλων μας πρέπει να αναλογεί στο τι μπορεί να δώσει ο καθένας από μας. Είναι απαράδεκτο άλλοι να διαφεύγουν άλλοι να κάνουν το κορόιδο, άλλοι να κάνουν τον κουτό και άλλοι να πληρώνουν. Η κοινωνική συνοχή βασίζεται σε μια δίκαιη κατανομή των βαρών. Δεν βρήκαμε τους εργαζόμενους να τους φορτώσουμε όλη την κρίση» συνέχισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Επίσης ο κ. Παπούλιας σημείωσε: «Υπάρχουν κάποιοι κύριοι που βγάζουν τα λεφτά τους δεξιά και αριστερά στο εξωτερικό και έχουν αγοράσει το μισό Λονδίνο. Οταν συνάντησα την κ. Μέρκελ με ρώτησε τι κάνουν οι πλούσιοι Ελληνες. Τι να σας πω βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Ο καθένας συμπεριφέρεται ανάλογα με τον πατριωτισμό του», για να προσθέσει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος: «οι πολιτικές που ασκούνται είναι άδικες».