Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.........







ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: " ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ" . 

ΧΙΟΝΙΔΗΣ: "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ".

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: "ΚΑΝΑΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ, ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΤΕ"!!!!!

ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΑΚΡΗ........


Μια μικρή περίληψη για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα:

Τη συζήτηση που έγινε πριν μερικούς μήνες στην Βουλή για το άλλο εγχείρημα των αιρετών την περίφημη σχολή Ολύμπου (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), μίλησαν δύο εκ των Πιεροπατέρων: 
Ο βουλευτής Κωνσταντόπουλος ο οποίος διακήρυξε πανηγυρικά πως: " ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ" . 

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Χιονίδης, ομοίως πανηγυρικά διακήρυξε την αξία και σημασία του "ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ" λέγοντας: "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ".

Ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου Παπαθανασίου, συνοδοιπόρος των ανωτέρω στον υψηλό στόχο της σχολής Ολύμπου, όμως, μάλλον δεν συμμερίζεται αυτές τις απόψεις τους καθώς ακούγεται να επιτίθεται κατά των μελών του ΚΑΣ, λέγοντας: πως   "ΚΑΝΑΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ, ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΤΕ"!!!!!

Οι προλαλήσαντες Χιονίδης και Κωνσταντόπουλος, ομοίως αντέδρασαν στο έργο του ΚΑΣ, στην κήρυξη δηλαδή ζωνών προστασίας του Ολύμπου, επειδή καταστρέφουν την ανάπτυξη και χαρακτηρίζοντάς τα μέλη του ΚΑΣ ως persona non grata .......
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ...
ΤΙ ΟΛΥΜΠΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ....ΜΙΛΗΣΤΕ...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ