Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Θα μείνει αξέχαστο, σε όσους συμμετείχαν στην προχθεσινή εκδήλωση, το αφιέρωμα για τις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο hotel Mediterranian Village





  Θα μείνει αξέχαστο, σε όσους συμμετείχαν στην προχθεσινή εκδήλωση, το αφιέρωμα για τις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο hotel Mediterranian Village, από το Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας με συνδιοργανωτές το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου και το Φεστιβάλ Ολύμπου.
Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και νοσταλγία, με παραδοσιακά τραγούδια της Μικρά Ασίας, ερμηνευμένα από την καταπληκτική φωνή της Γλυκερίας, που την πλαισίωνε με μοναδικό τρόπο η Ορχήστρα Νέων Δίου, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πατρή.
Ιδιαίτερο χρώμα πρόσθεσαν οι μικρασιάτικοι χοροί που χόρεψε το χορευτικό του συλλόγου, ενώ κλίμα συγκίνησης δημιούργησαν, το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε στις οθόνες, καθώς και οι αφηγήσεις ιστορικών κειμένων και ποιημάτων από τους ηθοποιούς Κώστα Μυστακίδη και Τίνας Ιωαννίδου.
΄΄ Ήταν μια συγκινητική βραδιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ΄΄ δήλωσε στο τέλος της εκδήλωσης , ο πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, Γιάννης Βασιλειάδης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της.
Ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρης Παπαχρήστος. ευχαρίστησε το σύλλογο Μικρασιατών για την τιμή και τη ν εμπιστοσύνη προς το Φεστιβάλ, να συμβάλει στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.
Ευχαρίστησε την Γλυκερία που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση να συμμετάσχει στο αφιέρωμα για τη Μικρά Ασία, ευχαρίστησε επίσης τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ. Βασίλη Λάμπρου για την φιλοξενία, ενώ συνεχάρη την ορχήστρα , το χορευτικό τμήμα και τους ηθοποιούς για την άψογη παρουσία τους.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ