Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Με κάλαντα κι ευχές το καλωσόρισμα του 2013 στον δήμο Δίου-Ολύμπου



ΑΠΟ ΟΡΧΗΣΤΡΑ – ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, ΑΠΟ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΛΥΚΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
 
Με κάλαντα, ευχές αλλά και τραγούδια αγάπης του Γιάννη Πάριου από τονΓιώργο Ελευθερίου, έφυγε το 2012 στον δήμο Δίου-Ολύμπου και ανέτειλε το 2013. 

Το πρωί της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου 2012, παραμονή πρωτοχρονιάς, χορωδία και ορχήστρα από την ταξιαρχία Λιτοχώρου επισκέφθηκε το γραφείο του δημάρχου Γιώργου Παπαθανασίου και τραγούδησε τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς με την παρουσία των Γ.ΦαρμάκηΓ.Κωτούλη αλλά και δημοτικών υπαλλήλων. 
«Αρχιμηνιά κι αρχή χρονιά κι αρχή καλός μας χρόνος», τραγουδούσαν οι στρατευμένοι, νέα παιδιά από Κατερίνη, Λάρισα και Τρίκαλα με έναν αρχιλοχία ως επικεφαλής τους.
«Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά και του χωρισμού ο πόνος ας κοιμάται στην καρδιά. Καλή χρονιά, χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιά», συνέχιζαν να τραγουδούν.
Ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ευχήθηκε στους στρατευμένους να έχουν καλή χρονιά με υγεία και καλό υπόλοιπο της θητείας τους, ενώ τους έδωσε και γλυκίσματα και αναψυκτικά λέγοντας: «Προσφέρουμε γλυκά κι ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για σας, για όλους μας, για τον τόπο μας». Και πρόσθεσε: «Χαιρόμαστε που σας έχουμε κοντά μας. Κι εμείς κοντά σας νιώθουμε χαρούμενοι και ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε πολύ. Καλή χρονιά να ‘χουμε όλοι μας».
Ακολούθησε η χορωδία του πολιτιστικού ομίλου Λιτοχώρου ενώ τα δικά τους κάλαντα τραγούδησαν οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Δίου-Ολύμπου, με την παρουσία των αντιδημάρχων Βασίλη Βροχαρίδη και Πέτρου Κιάφα, της δημοτικής συμβούλου Σοφίας Ζουρζούρα κ.ά.


Από την πλευρά του, ο κ.Παπαθανασίου ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους αιρετούς του δήμου, στους δημοτικούς υπαλλήλους και στις οικογένειές τους, στους δημότες του δήμου αλλά και στους απόδημους Έλληνες.
Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δ.Δίου-Ολύμπου, το πρωί της Τετάρτης 2/1/2013, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με την παρουσία του δημάρχου Γ.Παπαθανασίου, του αναπληρωτή δημάρχου Γ.Φαρμάκη, του προέδρου Γ.Κωτούλη, του δημοτικού συμβούλουΓ.Ελευθερίου, της διευθύντριας του δήμου Ε.Σοφιανίδου και της γενικής γραμματέως των δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας Δ.Καζακλάρη. Το φλουρί της πίτας βρήκαν από κοινού οι δημοτικοί υπάλληλοι Χρήστος Λέινας και Μιχάλης Κουκλής.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ