Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ - Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕ!



Έντονες οι αντιδράσεις από την πλευρά του προέδρου του Ελατοχωρίου κ. Γκλάρα για το κλείσιμο του δρόμου που επήλθε από κατολισθήσεις στο 18ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης - Ελατοχωρίου (2ο χλμ. επαρχιακής οδού Βρύας - Ρητίνης) που οδηγεί προς το χιονοδρομικό κέντρο. Ο πρόεδρος επανέρχεται με νέες δηλώσεις, λέγοντας ότι σήμερα το πρωί η αντιπεριφέρεια Πιερίας έκλεισε εντελώς τον δρόμο με μπάζα, ενώ μέχρι χθες υπήρχε μια λωρίδα για να περάσουν τα αυτοκίνητα και ότι δεν τοποθέτησαν πινακίδα σήμανσης που θα δείχνει στους οδηγούς τον δρόμο εκτροπής από Μοσχοπόταμο προς το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου, ούτε υπήρχε στο σημείο κάποιος άνθρωπος υπεύθυνος για να ενημερώνει τους επισκέπτες για το προκύψαν ζήτημα.



Έτσι ο πρόεδρος κ. Γκλάρας αποφάσισε, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την ευθύνη και παραβλέποντας την απόφαση της αντιπεριφέρειας να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων, να ανοίξει με μηχανήματα και πάλι τον δρόμο, τοποθετώντας στο σημείο της κατολίσθησης ανθρώπους δικούς του, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους οδηγούς

Ο πρόεδρος μετά από αυτή την κίνηση δήλωσε τα εξής : "Η αντιπεριφέρεια Πιερίας έστειλε σήμερα το πρωί συνεργείο και μπάζωσαν τον δρόμο στο σημείο που έγινε η κατολίσθηση χωρίς να τοποθετήσουν πινακίδα σήμανσης που θα οδηγεί τα οχήματαπρος το χιονοδρομικό κέντρο από την πλευρά του Μοσχοποτάμου. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν εκατοντάδες οδηγοί έρμαιο στο δρόμο και πολλοί να επιστρέψουν πίσω. Έτσι αποφάσισα να ανοίξω το δρόμο και να αναλάβω την ευθύνη, γιατί αυτό που έκανε η αντιπεριφέρεια δεν ήταν λύση. Τέτοια μέρα ανήμερα πρωτοχρονιάς που επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου και γενικότερα την περιοχή, θα ήταν προτιμότερο η αντιπεριφέρεια να βρίσκεται εδώ για να δώσει ουσιαστική λύση στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε από το να κόβειβασιλόπιτες στο κτίριο της Π.Ε. Πιερίας".