Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Με μεγάλη συμμετοχή παλαίμαχων αθλητριών και κοινού έγινε η εορταστική φιλική συνάντηση των δύο ιστορικών συλλόγων της Πιερίας, του Πιερικού και του Αρχελάου.



 
Πιερικός – Αρχέλαος 48 - 41
 
Φιλικός αγώνας των παλαίμαχων αθλητριών


  Με μεγάλη συμμετοχή παλαίμαχων αθλητριών και κοινού έγινε η εορταστική φιλική συνάντηση των δύο ιστορικών συλλόγων της Πιερίας, του Πιερικού και του Αρχελάου.
 
Από νωρίς, το απόγευμα του Σαββάτου αθλήτριες, παράγοντες και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο Β΄ ΔΑΚ για να θυμηθούν τις παλιές καλές μέρες του γυναικείου μπάσκετ. Έτσι και έγινε. Μέχρι και διαιτητές στο παιχνίδι -γιατί ήταν παιχνίδι- ήταν από την εποχή εκείνη, πριν είκοσι πέντε χρόνια.
 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε από τον πρόεδρο του Πιερικού Αρχελάου Απόστολο Πόδα ένα αναμνηστικό στην Παναγιώτα Κούρτη για τη συμβολή της στο ελληνικό μπάσκετ.
 
Επίσης, δόθηκε σε όλους και όλες από μία φιάλη κρασί το οποίο ήταν ευγενική χορηγία τοπικών οινοποιείων της Πιερίας.
 
Την οργάνωση του πετυχημένου φιλικού αγώνα είχε η προπονήτρια των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου Τασούλα Τσιρογιάννη, στην οποία ανήκουν και τα θερμά συγχαρητήρια.
 
Για την ιστορία, στα δεκάλεπτα η διακύμανση στο σκορ ήταν10-18,26-25,33-36,48-41. Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος και Πέτρος Μήλιος και κομισάριος ο Γιώργος Σαμαλής.
 
Οι συνθέσεις με τις οποίες αγωνίσθηκαν οι ομάδες ήταν οι:
 
ΣΦΚ Πιερικός (Πασαχίδης): Αμβροσιάδου 3, Σιδηροπούλου 12, Λάιου, Κούρτη 16, Δαβιτίδου 12(2), Τσανούκα Π. 5,Τσανούκα  Γ., Αργυροπούλου, Τσιμπονίδου, Αναγνωστοπούλου, Βαβατσιούλα.
ΓΑΣ Αρχέλαος (Σφήκας): Σαββίδου, Μπλιάμπλια, Σαμαλή, Νικολαΐδου 14(3), Καϊμακάμη 5, Μπαλούκα 1, Πουτουρίδου 1, Μαλεζά 4, Τσιρογιάννη 14, Τσιγάρα, Μολοζίδου, Μπίλα 2.
● Με ανακοίνωσή του ο Πιερικός Αρχέλαος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες  στον πρόεδρο του Αρχελάου κ. Θεόδωρο Διαμαντόπουλο για τη συμβολή του στη διοργάνωση της συνάντησης, στο Σώμα Σαμαρειτών Κατερίνης του ΕΕΣ για την ευγενική συμμετοχή των στελεχών του, καθώς σε όλους τους φίλους και παράγοντες του μπάσκετ που ήταν στον αγώνα.
 
Φωτορεπορτάζ του Νίκου Γκιμπή
 









Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ