Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Οι νέες τιμές που θα ισχύουν μετά τις 28 Ιανουαρίου σε σύγκριση με τις παλιές δείχνουν ότι στόχος είναι η Πιερία και οι κάτοικοί της.




   Οι νέες τιμές που θα ισχύουν μετά τις 28 Ιανουαρίου σε σύγκριση με τις παλιές δείχνουν ότι στόχος είναι η Πιερία και οι κάτοικοί της.
Η διαδρομή από Λάρισα – Θεσσαλονίκη θα κοστίζει το ίδιο με πριν δηλαδή 8 ευρώ και ογδόντα λεπτά ενώ οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πιερίας από και προς Θεσσαλονίκη, θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν 3.40 ανά κατεύθυνση, δηλαδή 42% ακριβότερα.

Ποιος κάτοικος της Θεσσαλονίκης θα έρθει για ημερήσιο τουρισμό ή για φαγητό στις ψαροταβέρνες της Πιερίας όταν θα είναι αναγκασμένος να επιβαρυνθεί με επί πλέον 6ευρώ και 40 λεπτά για διόδια, όταν και μόνο με την αύξηση των καυσίμων η κίνηση έχει ελαττωθεί κατά 60%. 

Οι εργαζόμενοι, κάτοικοι της Πιερίας, στη Θεσσαλονίκη θα επιβαρυνθούν με ακόμη ένα μεγάλο μηνιαίο έξοδο, μετά τις μειώσεις των μισθών τους, την αύξηση στα καύσιμα και την μάστιγα της φορολογίας μισθών και ακινήτων.
Και μη μας πείτε ότι και γι’ αυτό φταίει η τρόικα….

Προεκλογικά ο κύριος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μας υποσχέθηκε, όταν πέρασε από Κατερίνη και Αιγίνιο, ότι στόχος του είναι η ανάπτυξη της Πιερίας. Η κίνηση αυτή, δεν δείχνει ότι τηρεί της υποσχέσεις του, μου θυμίζει τους προηγούμενους και δεν θα ήθελα να πάθει και αυτός ότι εκείνοι..

Κύριοι Βουλευτές Πιερίας, Κουκοδήμο Κωνσταντίνο, Κωνσταντόπουλο Γεώργιο, Μάνη Άννα, και Χριστογιάννη Δημήτριο, κυρία Σοφία Μαυρίδου Αντιπερειφερειάρχη Πιερίας, κύριοι Δήμαρχοι της Πιερίας και κύριοι Πολιτευτές όλων των κομμάτων, συστρατευτείτε μαζί με όλους τους πολίτες της Πιερίας, ενάντια στην επιδείνωση του οικονομικού μαρασμού της Πιερίας.

Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας ας δώσουμε με πίστη τον αγώνα μας.

ΟΛΟΙ την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 4 το απόγευμα, για διαμαρτυρία στα διόδια των Μαλγάρων και την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου ΟΛΟΙ στα διόδια του Αιγινίου, να μην ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ τη λειτουργία τους.
                                                          
Τιμές Διοδίων ( ΙΧ) Πριν 28-1-2013 Μετά

*   Αιγινίου                    0………..……  2,20                    
* Μάλγαρα                 2,40………..……1,20                    
* Λεπτοκαρυά            3,10………..……2,00                    
* Πυργετός                 2,30………..……2,00                    
* Μακρυχώρι              1,00………..……1,40                    
* Μοσχοχώρι              2,90………..……3,10                     
* Πελασγία                  2,60………..……2,70                    

Σύνολο 14.30 …………….14. 60


Κ.Κ Β
Κάτοικος Βόρειας Πιερίας