Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Με επιτυχία πήρε μερος ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Λεπτοκαρυάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων-Εφήβων -Κορασίδων-Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 16/17-02-2013 στη Νέα Ιωνία Βόλου.




  Με επιτυχία πήρε μερος ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Λεπτοκαρυάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο  Παίδων-Εφήβων -Κορασίδων-Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 16/17-02-2013 στη Νέα Ιωνία Βόλου.Είδικότερα τον σύλλογο εκπροσώπησαν έξι (6) αθλητές, από τους οποίους ο αθλητής ΣΙΑΝΙΔΗΣ Αιμίλιος στην κατηγορία των +60 κιλών στους παίδες κατέλαβε την δεύτερη (2) θέση-ασημένιο μετάλλιο και ο αθλητής ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος στην κατηγορία των +81 κιλών στους έφηβους κατέλαβε την τρίτη (3) θέση-χάλκινο μετάλλιο.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς και τους προπονητές τους ΚΑΤΕΛΑ Αθανάσιο και ΚΑΤΕΛΑ Χρήστο και εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Στην φωτογραφία που σας επισυνάπτουμε διακρίνονται οι δύο (2) αθλητές του  συλλόγου που κατεκτησαν μετάλλια καθώς οι υπόλοιπη ομάδα που έλαβε μέρος στους αγώνες της Κυριακής 17-02-2013 μαζί με τον προπονητή τους ΚΑΤΕΛΑ Αθανάσιο.