Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης η Συντονιστική Επιτροπή της Παμπιερικής Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων.

Τα μέλη της Σ.Ε. στα πλαίσια των αποφάσεων της Παμπιερικής κατέληξαν στο κείμενο του υπομνήματος που θα υπογραφεί από όλους τους Φορείς της Πιερίας και θα σταλεί στο Γραφείο του κ. Πρωθυπουργού και στα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, από τα οποία και  θα ζητηθεί και σχετική συνάντηση.
    Αντάλλαξαν απόψεις για τους τρόπους παραπέρα κλιμάκωσης του αγώνα ζητώντας σε πρώτη φάση από τους φορείς και τους πολίτες της Πιερίας να ενισχύουν σε καθημερινή βάση τον αγώνα που δίνουν οι πολίτες της Πύδνας - Κολινδρού στα διόδια του Αιγινίου.
    Εξέτασαν  τη δυνατότητα συγκρότησης ομάδας που παράλληλα με τις κινητοποιήσεις θα εξετάζει την πλημμελή εφαρμογή της σύμβασης εκ μέρους της παραχωρησιούχου εταιρείας.
    Συζήτησαν  τρόπους με τους οποίους θα ενημερωθούν οι επαγγελματίες αλλά και όλοι οι πολίτες για τις συνέπειες των διοδίων και παράλληλα τρόπους ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη συμμετοχή του στις     κινητοποιήσεις κατά των διοδίων. 
     Έδωσαν αγωνιστικό  ραντεβού όλων των πολιτών της Πιερίας σήμερα στα διόδια του Αιγινίου μετά το τέλος των απεργιακών συγκεντρώσεων, για το άνοιγμα των διοδίων και την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων.
 Ο  αγώνας κατά των διοδίων είναι αγώνας για το μέλλον της Πιερίας.
-Άμεση αναστολή της λειτουργίας των διοδίων του Αιγινίου και των παράπλευρων της Λεπτοκαρυάς με στόχο την κατάργησή τους.
-Άνοιγμα του κόμβου της Σκοτίνας 

Κατερίνη 20/2/2013
   Η  Σ.Ε.
6983388179