Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ : 24 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. Μια Παμπιερική  συγκέντρωση που κατέληξε και πάλι σε βορειοΠιερική.
Ακούραστος ο λαός της Βόρειας Πιερίας για 24 μέρες, βρέθηκε και πάλι σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στα διόδια Αιγινίου να βροντοφωνάξει

για την αδικία που συντελείτε σε βάρος του. Μια απόσταση 300μέτρων, από τον κόμβο του Αιγινίου μέχρι τον σταθμό των διοδίων, να την πληρώνει 2.20 ευρώ, αυτό μας δίνει και μια παγκόσμια μοναδικότητα ( και μήπως θα μπορούσαμε να την εκμεταλλευτούμε και τουριστικά τέτοια αδικία !!!!!!)
Η σημερινή συγκέντρωση  είχε και μια δυναμική κατάληψη των διοδίων παρά της απειλές για συλλήψεις από την μεριά της αστυνομίας.
Μετά την κατάληψη ο δήμαρχος ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τα αποτελέσματα και τις υποσχέσεις του υπουργού αλλά και την απόρριψη της πρότασης -κοροϊδία- του υπουργού , για την μηνιαία κάρτα διέλευσης για λίγους κατοίκους της βόρειας Πιερίας.
Μετά την ενημέρωση του δημάρχου,  τον λόγο πήραν και κάτοικοι της βόρειας Πιερίας, όπου  καταθέσαν κάποιες προτάσεις που συζητήθηκαν στο  επί  τόπου Υπαίθριο Δημοτικό συμβούλιο που έγινε μέσα στο λεωφορείο του δήμου στο χώρο των διοδίων .
Οι αποφάσεις  του  έκτακτου Δημοτικού συμβουλίου θα ανακοινωθούν σε αυριανό δελτίο τύπου.