Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ- ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΠΕΡΓΙΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ


ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 10.30 π.μ.
Εργαζόμενοι-εργαζόμενες, άνεργοι-άνεργες, νέοι-νέες,

Oι βιομήχανοι, τραπεζίτες, μεγαλέμποροι, εφοπλιστές, η τρικομματική τους κυβέρνηση, σε κοινό μέτωπο με ΔΝΤ και Ε.Ε. θέλουν να καταργήσουν το τελευταίο οχυρό των εργαζομένων: ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μας θέλουν με ατομικές συμβάσεις, σύγχρονους σκλάβους χωρίς σταθερό μισθό, χωρίς ένσημα, ξεμοναχιασμένους, ο καθένας για τον εαυτό του, για να μας τσακίζουν. Θέλουν να μας περάσουν αλυσίδες, να μετατρέψουν τους χώρους δουλειάς σε σύγχρονα κάτεργα. Μας πηγαίνουν όλους στα 300 και 400 ευρώ!
Ο μόνος δρόμος για μας και το μέλλον των παιδιών μας είναι η οργάνωση, και ο αγώνας .
Κανείς να μη μείνει μόνος του. Κανείς να μη δουλεύει χωρίς Συλλογική Σύμβαση. Εξασφαλισμένο κατώτερο μεροκάματο από συλλογικές διαπραγματεύσεις και όχι με νόμο.
Στις 20 Φλεβάρη να νεκρώσουν τα πάντα! Ο εργαζόμενος λαός να
δώσει την απάντηση του. Να δείξουμε τη δύναμή μας!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
Συναδέλφισσες/φοι
Η ανάπτυξη που ονειρεύονται είναι βαμμένη με το αίμα από το σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας, την εξαθλίωση του λαού. Το σχέδιο για κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, επιδομάτων, δώρων, αδειών, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, οι απολύσεις, τα προγράμματα τζάμπα εργασίας για τους νέους και τους ανέργους, είναι κομμένα και ραμμένα στους σχεδιασμούς της μεγαλοεργοδοσίας και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων για την αύξηση της κερδοφορίας τους.
Η σιγή νεκροταφείου που θέλουν να επιβάλουν στους τόπους δουλειάς και στους κλάδους, με ρόπαλα και ΜΑΤ, με δικαστικές αποφάσεις και επιστρατεύσεις, με αυταρχισμό και τρομοκρατία, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, το δίκιο του λαού!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ –ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ

Να πούμε όχι στα χαράτσια. Όχι στη φοροληστεία του λαού.
Στην καπιταλιστική βαρβαρότητα της εξαθλίωσης, της ανεργίας, της φοροληστείας, και του αυταρχισμού, Να αντισταθούμε δυναμικά .
Με ταξική ενότητα, αλληλεγγύη, κοινωνική συμμαχία, και ανυπακοή.
Έχουμε δικαίωμα στην Παιδεία, την Υγεία, στη δουλειά, τη στέγαση, την θέρμανση…
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
να το επιβάλλουμε, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας
και να διώξουμε το φόβο!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 20-2-2013
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ- ώρα 10.30 πμ.