Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ;

Όγιος για τα τμήματα υποδομής θέλει ο Ηλιάδης;
Το κόλπο γκρόσο με την πρόσληψη του Γκιγέρμο Όγιος επιχειρεί η διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη. Όχι για τη θέση του προπονητή όπως έχει ακουστεί (η αλήθεια είναι ότι πάντα όταν τίθεται θέμα τεχνικού στον ΑΡΗ «παίζει» το όνομα του αργεντινού) αλλά...

για τη θέση του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής. Σύμφωνα με το allaboutaris, σκέψη του Δημήτρη Ηλιάδη είναι να δώσει εν λευκώ την οργάνωση και λειτουργία των ομάδων Κ17 και Κ20 στον Όγιος που έχει σχετική προϋπηρεσία από την δουλειά του στην Μπαρτσελόνα προσδοκώντας σε καλύτερα αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια.
Ο Ηλιάδης και οι συνεργάτες του θέλουν να δώσουν μεγάλη έμφαση στιες δυο μικρότερες ομάδες
του ΑΡΗ που φέτος υπολειτουργούσαν λόγων των οικονομικών προβλημάτων αφού θεωρούν ότι είναι από τη μια μονόδρομος για τον σύλλογο η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και από την άλλη παρακαταθήκη για το μέλλον αλλά και εν δυνάμει λύση στο οικονομικό πρόβλημα με την ανάδειξη και παραχώρηση στο εξωτερικό των πιο ταλαντούχων.
Ο Ηλιάδης ποντάρει ακόμη και στο ότι ο Όγιος είναι από τους πλέον αγαπητούς προπονητές στον κόσμο του ΑΡΗ αφού παρά το σύντομο σχετικά πέρασμά του από την ομάδα, το πρώτο μισό της σεζόν 2006-07, συνδύασε την παρουσία του με μια εποχή που ο ΑΡΗΣ έπαιξε πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είχε τα αντίστοιχα αποτελέσματα.