Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Δέν τον θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά οι Εβραίοι στο Τέλ Αβίβ;;;;

Ενα νέο ηχηρό χαστούκι για τηνκυβέρνηση Σαμαρά και τον ίδιο προσωπικά έρχεται αυτή τη φορά από το Τελ Αβίβ.
Φυσικά μην περιμένετε να ακούσετε την συγκεκριμένη είδηση από την Μαρία Σπυράκη. Οχι, το Mega mou μόνο καλές ειδήσεις έχει για τον πρωθυπουργό.
Κι όμως τα πράγματα ζορίζουν πλέον επικίνδυνα και εκτός Ελλάδας. Όπως όλα δείχνουν ο μοναδικός συνομιλητής του Σαμαρά θα είναι η Μέρκελ κι αυτή ως τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. 
Ο Ομπάμα δεν επρόκειτο να δει τον Σαμαρά τον Ιούνιο και  ο Νετανιάχου δύσκολα θα του έδινε ραντεβού για την κοινή συνεδρίαση των υπουργικών συμβουλίων Ελλάδας-Ισραήλ (G2G).
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δεν βρήκε ανοιχτή ημερομηνία και έτσι το περίφημο ταξίδι του πρωθυπουργού και των υπουργών του στο Ισραήλ παραπέμπεται για το Φθινόπωρο!
Παρά τις κοπιώδεις προσπάθειες του υπ. Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος έχει πάντα τον τρόπο του να κερδίζει τους συνομιλητές του, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί ημερομηνία για το ταξίδι.
Άλλωστε μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να παραπέμψει στις καλένδες το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και τις αντιδράσεις των Εβραικών Κοινοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο, θα ήταν ατυχές για την ισραηλινή κυβέρνηση να στρώσει κόκκινο χαλί στον Σαμαρά και τους υπουργούς του.
Οι Ισραηλινοί για να γλυκάνουν το χάπι στο Μέγαρο Μαξίμου διεμήνυσαν- μέσω του Αβραμόπουλου- ότι ο Σαμαράς και το υπουργικό ασκέρι του είναι καλοδεχούμενο στο Ισραήλ- το Φθινόπωρο!
Φυσικά το Φθινόπωρο, για μια κυβέρνηση που παραπαίει, ακούγεται τόσο μακρινό. Καθώς περνούν οι μέρες το δόγμα του σοκ επιχειρεί να ισοπεδώσει και τις τελευταίες ανθρώπινες αντιστάσεις του ελληνικού λαού. 
Οι Γκαίμπελς του συστήματος έφτασαν στο σημείο να επαινούν από το εμετικό δελτίο τουMega το νέο πολυφορολογικό νομοσχέδιο του Στουρνάρα για τα ακίνητα, δίχως καν να το δουν. 
Προφανώς ο Μπόμπολας που διεκδικεί ακόμη και το νερό της Θεσσαλονίκης επιχειρεί με κάθε τρόπο να στηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά και τον Στουρνάρα που εκτός των άλλων είναιτόσο υπεράνω και με τους μεγαλοεπιχειρηματίες της λίστας Λαγκάρντ. Ο ανεκδιήγητος Στουρνάρας που δεν πήρε δεκάρα τσακιστή από τους φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ, ετοιμάζεται να φορολοφήσει τα βακούφια των αγροτών και να βγάλει σε πλειστηριασμό τις πρώτες κατοικίες για να ικανοποιήσει τα σαδιστικά ένστικα της Τρόικας, η οποία παραδέχεται ότι απέτυχε αλλά αρνείται να μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση!
Μια Τρόικα που βλέπει τον αντισημιτισμό να θεριεύει στην Ελλάδα,  την Χρυσή  Αυγή να απογειώνεται, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δείχνει ικανοποιημένη από το τερατούργημά της.
Την ίδια ώρα οι υπουργοί του Σαμαρά αρνούνται να καταδικάσουν τον αντισιμητισμό και όλο και πιο πολλοί μασάνε τα λόγια τους για να μην διαταραχθεί η προεκλογική εκστρατεία της Μέρκελ.
Ακόμη και ο Αβραμόπουλος μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC), μόλις που ακούμπησε την επέλαση του φασισμού και του ρατσισμού στη χώρα μας. Μίλησε γενικά για «επιστροφή του αντισημιτισμού στην Ευρώπη», για «πολιτικές δυνάμεις που αποτελούν ντροπή για τις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές παραδόσεις μας. Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει ποτέ το μίσος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί…με το τέλος της κρίσης θα εκλείψουν και οι αντισημίτες»!
Προφανώς οι εβραίοι έχουν πάρει χαμπάρι φιλο-ακροδεξιές διαθέσεις της ελληνικής συγκυβέρνησης και λένε “ποτέ ξανά δεν θα την πατήσουμε με τους Ελληνες…”
Προφανώς διαισθάνθηκαν πως ο Σαμαράς και οι υπουργοί του θα ταξίδευαν στο Ισραήλ μόνο για επιδερμκούς-επικοινωνιακούς λόγους και είπαν άσε καλύτερα.
Tι μας περιμένει πλέον; Η ηχηρή αγωνία της κυβέρνησης Σαμαρά να βγάλει το καλοκαίρι όσο πιο ανώδυνα γίνεται για την προεκλογική εκστρατεία της Μέρκελ.Πως θα το πετύχει αυτό; Μα με διαρκείς ασκήσεις ψυχολογικής καταστολής γι αυτό και καθημερινά επενδύει στο τσάκισμα της ψυχολογίας του ελληνικού λαού ανακοινώνοντας νέους φόρους και νέα φονικά χαράτσια. Οι ανακοινώσεις γίνονται μέσω των καθεστωτικών δημοσιογράφων με εκείνους του  Mega και του ΣΚΑΙ να πρωτοστατούν στην γκαιμπελίστικη προπαγάνδα.
Η χώρα πηγαίνει στα βράχια, μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα. Στην αγορά έχει στεγνώσει το χρήμα και η αισιοδοξία. Μόνο το τιτίβισμα των παπαγαλακίων σπάει την μονοτονία τoυ θανάτου «θα έλθουν 17 εκατ. Τουρίστες, 17 εκατ. Τουρίστες, έχουμε πετρέλαια, έχουμε πετρέλαια, έχουμε πετρέλαια...»

Δεν έχουμε χρόνο, δεν έχουμε οξυγόνο. Ευτυχώς που τελειώνει το οξυγόνο και για την κυβέρνηση Σαμαρά. Η άρνηση του Ισραήλ να εξασφαλίσει ημερομηνία συνάντησης με την ελληνική κυβέρνηση ένα μήνα μετά από την αντίστοιχη μεταχείριση του Σαμαρά από τον Λευκό Οίκο, θα πρέπει να προβληματίσει τους 3 της συγκυβέρνησης. Η να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον δεν είναι αξιόπιστοι ούτε καν για συνομιλητές στην διεθνή κοινότητα. Τέλος χρόνου...
ΠΗΓΗ