Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΎΜΠΟΥ 2009

Οι εθελοντές-τριες θα απασχοληθούν στην υποστήριξη του προγράμματος του 38ου Φεστιβάλ Ολύμπου και συγκεκριμένα:

- στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, σε Έλληνες και αλλοδαπούς
- στην έκδοση εισιτηρίων
- στην ταξιθεσία των θεατών στους χώρους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων
- στη λειτουργία των γραφείων του ΟΡ.ΦΕ.Ο και
- στην τεχνική υποστήριξη των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Οι χώροι των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και εξυπηρέτησης του Φεστιβάλ Ολύμπου, στους οποίους θα παρέχεται η εθελοντική εργασία, είναι το Αρχαίο Θέατρο Δίου, το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου, το Κάστρο Πλαταμώνα, τα γραφεία του ΟΡ.ΦΕ.Ο, τα εκδοτήρια εισιτηρίων της πλατείας Κατερίνης, καθώς και άλλοι χώροι που θα ορισθούν από το Δ.Σ.

Θα προτιμηθούν εθελοντές-τριες που σπουδάζουν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και που είναι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Πιερίας. Κατά σειρά, θα προτιμηθούν φοιτητές και σπουδαστές

- Σχολών Καλών Τεχνών
- Σχολών Φιλολογίας, Αρχαιολογίας & Ιστορίας
- Τ.Ε.Ι. Κατερίνης
- λοιπών σχολών.

Θα συνεκτιμηθούν η γνώση ξένων γλωσσών και η δυνατότητα χειρισμού Η/Υ.

Στους εθελοντές και στις εθελόντριες που θα απασχοληθούν κατά το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2009 θα χορηγηθεί χρηματικό ποσό για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, διατροφής και ενδυμασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στα γραφεία του Φεστιβάλ Ολύμπου (Σανταρόζα 1, Κατερίνη-ώρες λειτουργίας: 8:30μμ – 15:00) ή να τα αποστείλουν ταχυδρομικά στα γραφεία του Φεστιβάλ Ολύμπου ή με fax στον αριθμό 23510 76042 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail: olympusfestival@gmail.com).

Η προθεσμία υποβολής βιογραφικών λήγει στις 15-06-2009.
Τηλ. για πληροφορίες: 23510 76041.