Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΕΚΙ





























Το ''Used'', το πρώτο cafe bar με οικολογική συνείδηση στον ολοκαίνουργιο πεζόδρομο στο κέντρο του Χαλανδρίου είναι γεγονός! Μια … εναλλακτική μορφή διασκέδασης που εγκαινιάζει ένα νέο lifestyle.

Χαρούμενα χρώματα, όπως αυτά που θα θέλαμε να κυριαρχούν στην πόλη… Μουσική, όπως αυτή που θα θέλαμε να πλαισιώνει το soundtrak της ζωής μας… Ατμόσφαιρα, όπως αυτή που θα θέλαμε να κυριαρχεί στις καθημερινές μας σχέσεις…

Στο ισόγειο απολαμβάνετε τον καφέ ή το ποτό σας.

Ο πρώτος όροφος λειτουργεί ως αίθουσα τέχνης φιλοξενώντας εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας και κόμικς ενώ προσφέρεται για εκδηλώσεις και prive party. (Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα τέχνης διατίθεται σε νέους καλλιτέχνες δωρεάν.)

Το καλοκαίρι, η βεράντα με τους χτιστούς καναπέδες και τις μυρωδιές από γιασεμί, αγιόκλημα, λεβάντες και βασιλικούς υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε μαγικούς προορισμούς…

Όσο για τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες του USED, αυτές εντοπίζονται τόσο σε διακοσμητικά στοιχεία (τραπέζια από ρόδες αυτοκινήτων, σκαμπό από κορμούς δέντρων, πάσα από παλιά παράθυρα και φελλό… ) όσο και σε θέματα λειτουργίας (χρήση λαμπτήρων χαμηλής κατανάλωσης, ανακύκλωση γυαλιού / χαρτιού, διανομή εντύπων με σκοπό την περιβαλλοντική αφύπνιση του κοινού κ.α.)