Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επισκέφθηκε και συνομίλησε με τους εργαζομένους στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Αναφερομένη στην τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών τόνισε ότι "αν δεν σκεφτόμαστε ότι θα θεωρηθεί από το λαό ότι φυγοδικούμε, θα άξιζε και να μην πάμε".

Εξήγησε ότι το debate θα είναι "παράλληλοι μονόλογοι. Εμείς ζητήσαμε να κάνουν την ίδια ερώτηση σε όλους. Τι λέτε για το φορολογικό, τι λέτε για εκείνο, για το άλλο, ούτως ώστε να συγκρίνει ο κόσμος απαντήσεις, έστω αυτές τις μονόλεπτες. Τώρα θα έχουμε διαφορετικές ερωτήσει.

Η κ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ πρόσθεσε: "Προσωπικά ξέρω τι θα με ρωτήσουν, γνωστές ερωτήσεις. Θα ξεκινήσουν από την οικονομία και θα φτάσουν στο 1917. Όπως την άλλη φορά με είχαν ρωτήσει για το αν πήγε ή όχι η κόρη μου σε ιδιωτικό σχολείο. Καταλάβατε; Θα είναι ένας παράλληλος μονόλογος. Και ανάλογα με τη συμπάθεια που θα έχει ο δημοσιογράφος στον κάθε αρχηγό, θα την κάνει. Θα πάμε, δεν φοβόμαστε. Γιατί εμείς κρινόμαστε κυρίως αλλού. Κρινόμαστε στο εργοστάσιο, στη γειτονιά, στον τόπο δουλειάς. Θα πάμε, αλλά δεν θα βγάλετε και πολλά. Θα γίνονται συζητήσεις τι φόραγε ο καθένας, αν ταίριαζε με το φόντο κλπ. Ανακαλέστε στη μνήμη σας όλη την πορεία. Εκεί θα βρείτε όλες τις απαντήσεις».