Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΦΤΑΙΕΙ Η ...ΑΡΙΣΤΕΡΑ.!!

Διαψεύδει ο Μπερλουσκόνι

Ο Ιταλός πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι έχει σχέση με μία 17χρονη, απαντώντας έτσι στα σχόλια της συζύγου του, η οποία ζήτησε διαζύγιο.

"Πρόκειται για ψέμα", είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο δημοφιλέστερο τοκ σόου της Ιταλίας σε σχέση με την κατηγορία που του προσάπτει η σύζυγός του, ότι δηλαδή διατηρεί δεσμό με την Νοέμι Λετίτσια, στο πάρτυ για τα 18α γενέθλια της οποίας πήγε τον περασμένο μήνα.

Η σύζυγος του Μπερλουσκόνι, Βερόνικα Λάριο, εξέφρασε την οργή της για την παρουσία του Μπερλουσκόνι στο πάρτυ δημοσιοποιώντας σε πολλές κυριακάτικες εφημερίδες ότι θα ζητήσει διαζύγιο.

Είπε ότι ο Μπερλουσκόνι δεν είχε παραστεί σε πάρτυ για τα 18α γενέθλια των ίδιων των παιδιών τους, παρότι είχε προσκληθεί, και άφησε να εννοηθεί ότι ο σύζυγός της διατηρεί δεσμό με την Λετίτσια.

"Δεν μπορώ να παραμείνω με έναν άνδρα, ο οποίος συναναστρέφεται ανήλικα", φέρεται να δήλωσε η Λάριο στην εφημερίδα La Repubblica.

Στην Ιταλία, όσοι είναι κάτω από 18 αποκαλούνται "minorenni" και δεν θεωρούνται ενήλικες, παρότι η ηλικία συναίνεσης για τις σεξουαλικές επαφές ορίζεται στα 14 χρόνια.

"Μπορεί να είναι τόσο τρελός ο πρωθυπουργός ώστε να εμπλακεί σε μία τέτοια κατάσταση;", διερωτήθηκε ο Μπερλουσκόνι.

Μιλώντας μπροστά από μία οθόνη όπου εμφανιζόταν η πρόταση: "Τώρα είναι η σειρά μου να μιλήσω", ο Μπερλουσκόνι είπε ότι εκούσια φωτογραφήθηκε στο πάρτυ, στο οποίο βρίσκονταν και οι γονείς της Λετίτσια και φίλοι και επομένως δεν είχε τίποτα να κρύψει.

Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι η κατάρρευση του δεύτερου γάμου του ήταν ιδιωτική υπόθεση και δεν θα έπρεπε να σχολιάζεται δημοσίως, επέμεινε ότι η σύζυγός του παραπλανήθηκε από την αριστερά και πίστεψε ανακρίβειες για το πρόσωπό του.

ΦΤΑ