Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Σε ερώτηση αν θεωρεί ειλικρινή τα αίτια της ματαίωσης του ταξιδιού του κ. Ερντογάν στην Αθήνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, δήλωσε πως ο ίδιος γνωρίζει όσα είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός στην τηλεφωνική του επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πέραν τούτου, ουδέν.

Σε ερώτηση αν ορίστηκε νέο ραντεβού, απάντησε ότι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, που ο ίδιος συνέταξε, «μόνος του ο κ. Ερντογάν είπε πως σύντομα επιθυμεί να έρθει και από κοινού με τον κ. Καραμανλή να επισκεφτούν του μουσείο της Ακρόπολης».

Σχετικά με δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο, περί της επισκέψεως, ο κ. Αντώναρος δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν είναι υπεύθυνη για τη σύνταξη των κυριακάτικων εφημερίδων.

«Είναι θλιβερό, λυπηρό, κατακριτέο ότι κάποιοι έσπευσαν να γράψουν, ορισμένοι μάλιστα πολύ γλαφυρά, για τη συνάντηση, η οποία για τους γνωστούς λόγους δεν έγινε», τόνισε ο εκπρόσωπος. Πρόσθεσε δε, ότι ουδέποτε είχε ανακοινωθεί επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών και «ορισμένοι καλά θα κάνουν να σταματήσουν την παραπληροφόρηση».