Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Δικαίωσε τη Νομαρχία Πιερίας το ΣτΕ

































Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση αναστολής που είχε καταθέσει ο Δήμος Πέτρας και φορείς της περιοχής κατά της λειτουργίας του νέου αγωγού από το φράγμα της Μόρνας έως τα διυλιστήρια που κατασκεύασε το 2008 η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας.

Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αριθμόν 587/2009 του Συμβουλίου της Επικρατείας που δημοσιεύτηκε σήμερα (22-6-2009) απορρίπτεται η αίτηση αναστολής του Δήμου Πέτρας και των λοιπών αιτούντων κατά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας, με την οποία ζητούσαν την αναστολή λειτουργίας του αγωγού μεταφοράς νερού του έργου ύδρευσης της Βόρειας Πιερίας.

Η απόφαση αναγνωρίζοντας το δίκαιο, το νόμω και ουσία βάσιμο των επιχειρημάτων της Ν.Α. Πιερίας απέρριψε τις αιτιάσεις και τους ισχυρισμούς των αντιδίκων και δικαίωσε τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας αλλά και το μεγάλο έργο της ύδρευσης που διασφαλίζει πόσιμο νερό στους πολίτες 34 χωριών της Πιερίας.

ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΑΝΤΙΔΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ" ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ
Η ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΑΣ...