Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

















Ο ΓΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ το βράδυ, θα παραθέσει δείπνο στους είκοσι δύο συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος, εκλεγέντες Ευρωβουλευτές και υποψηφίους, για τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου.

"Το ΠΑΣΟΚ φάνηκε ότι έχει αξιόπιστη πρόταση τόσο για να βγάλει την χώρα από την κρίση όσο και για μια ευνομούμενη πολιτεία", τόνισε ο κ.Γιώργος Παπανδρέου στη συνεδρίαση του Επιτελικού Κύκλου Οικονομίας, που πραγματοποιήθηκε στην "Ιπποκράτους", υπό την προεδρία του.

Ο κ. Παπανδρέου έκρινε ως "αλαζονική" την στάση της ΝΔ απέναντι στο εκλογικό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι "δεν αλλάζει τίποτα" και μη βλέποντας ταυτόχρονα "δυνατότητες στον Κώστα Καραμανλή να κάνει σοβαρές ανατροπές, μιας και πρέπει να ανατρέψει την ίδια του τη φύση".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός είναι "επικοινωνιακές κινήσεις χωρίς βάθος".

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι η νίκη του Κινήματος στις εκλογές είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε, με την αντιπολίτευση που άσκησε και τις προγραμματικές του προτάσεις, ενώ πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ συνέδεσε την κατάσταση στην οικονομία με τον τρόπο λειτουργίας του κράτους, την ανομία και την ατιμωρησία.

Θέτοντας ένα γενικό πλαίσιο, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αξιολογήσει την κυβερνητική πολιτική στην Οικονομία και στη συνέχεια να προγραμματίσει και να εξειδικεύσει τις δικές του προτάσεις.