Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

HANGOVER...

Μπορεί το όνομα Zach Galifianakis να μην λέει ακόμα τίποτα στους περισσότερους, αλλά στις 16 Ιουλίου που κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας το ''Hangover'' είναι βέβαιο ότι θα τον μάθετε πολύ καλά. Ο ελληνικής καταγωγής star του Hollywood βλέπει αυτόν τον καιρό τις μετοχές του να κάνουν limit up και συζητάει μία σειρά από projects.

Ένα από αυτά τον θέλει να αναλαμβάνει τον ρόλο του... Μάγου στην ταινία ''Man-Witch'', μετά την αποχώρηση του Jack Black. Πρόκειται να υποδυθεί έναν τύπο με υπερφυσικές δυνάμεις, που παρακολουθεί μαθήματα σε μία αποκλειστικά γυναικεία σχολή μαγισσών με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να μπει στο στάδιο της παραγωγής τον Ιανουάριο, αλλά μετά την αποχώρηση του Τζακ Μπλακ το πρόγραμμα ανατράπηκε. Η αναπάντεχη επιτυχία του ''Hangover'' στο box office των Η.Π.Α. με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 270 εκατομμύρια δολλάρια παγκοσμίως, καθιστούν τον Zach Galifianakis ιδανική επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εν τω μεταξύ ο Galifianakis συζητάει να πάρει μέρος επίσης στη ρομαντική κωμωδία – δρόμου ''Due Date'', αλλά και στο σίκουελ του ''Hangover'', που θα μπει στο στάδιο της παραγωγής αρκετά σύντομα.